Intimní problém - boule mezi vaginou a konečníkem

134
2.5.16 15:13

Intimní problém - boule

Maminky, jdu si pro radu, je mi to i vcelku trapné, cca před měsícem se mi na straně v místech mezi konečníku a vagínu udělala nepatrná bulka asi za týden to vyrostlo a bylo to docela nepříjemné, tak jsem to lehce zkusila zmáčknout a na hygienickém tampony byla bílá směs jako z uhru společně se šedivou kaší pak už jen krev. Zmizelo to a po 14 dnech na novo…máte někdo stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.5.16 15:14

@Droxy jj, absces - měla jsem o chlup jinde, ale na chirurgii mi to museli otevřít a vyčistit :zed: bolelo to jak bestie, naštěstí se nezopakovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 15:19

Nepotesim te, ale vypada to na nejaky abces… muze tam byt propojeni z konecniku nebo vaginy, nebo to je taky jen nejaka banalita ze zarostleho chloupku, tezko rict… Muze se ti tam udelat i pistel, takove trvale propojeni, a vracet se to nebo nejak rozrustat… porad to sprchuj a cisti a kdyz to bude pokracovat, zajdi na chirurgii, aby ti to vycistili… Ja mela abces vedle konecniku (komplikace Crohna) a zustala mi tam pistel, ale ten byl fakt velky, pokud je to jen nejaka boulicka, treba se ti to povede vylecit samolecbou… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2338
2.5.16 15:43

Kup si v lékárně dezinfekci Cutasept a maž Bepanthenem nebo Hemagelem. Mě se něco podobného dělá v tříslech. Vždy zaléčím a za nějakou dobu zas boule. Ale jsem posera, tak to budu asi léčit do nekonečna a na chíru nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.5.16 15:56

@Droxy TAKY JSEM TO MĚLA PŘED ASI 13TI LETY. NECHALA JSEM TO DOJÍT DO TAKOVÉHO STÁDIA ŽE UŽ JSEM ANI CHODIT BOLESTÍ NEMOHLA. A BOULE VELIKÁ. ŠLA JSEM ROVNOU POD KUDLU.. O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 15:57

@Droxy jasny zanet Bartholiniho zlazy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat