Holky já se tak děsně stydim, ze ani nevím, jak začít
Trpěla jsem často na záněty močových cest, jenže jsem se z toho tak nějak dostala, naposledy jsem byla na kultivaci před par dny (hlídají si mě). Je to bez bakterii. Jenze beru asi 2 týdny outkovku pestrou, která hubí bakterie apod. Abych těmto problémům již předcházela. V účincích jsem si četla, ze je to i na zvýšení libida a úplně nevím, jestli to s tím muže souviset. Už asi 5 let mám mokré orgasmy a asi poslední týden tam cítím nějaké tlaky, ze si říkám, jestli mi nezačíná zase mocak.. a pak mě napadne se s partnerem pomilovat (aby ten tlak tím mokrym orgasmem jakoby vypustil) , ráno se probudim a opět mám dole divne pocity. Řekla bych, ze možná lehké pálení, ale při močení apod je vše v pohodě. Já vím, ze to zní, jakobych si dělala srandu, ale nedělám. Chci se zeptat, zda takové lehké pálení tam dole (ne při močení) muže značit třeba to vyšší libido, nebo jestli se někdo takhle s něčím takovým setkal, ze cítil močový měchýř a chtíč se vyprázdnit pomoci mokrého orgasmu aby se mu ulevilo? Omlouvam se za tak hloupý dotaz, ale u lékaře ani se známými to řešit nechci. Děkuji
Holky já se tak děsně stydim, ze ani nevím, jak začít

, ráno se probudim a opět mám dole divne pocity. Řekla bych, ze možná lehké pálení, ale při močení apod je vše v pohodě. Já vím, ze to zní, jakobych si dělala srandu, ale nedělám. Chci se zeptat, zda takové lehké pálení tam dole (ne při močení) muže značit třeba to vyšší libido, nebo jestli se někdo takhle s něčím takovým setkal, ze cítil močový měchýř a chtíč se vyprázdnit pomoci mokrého orgasmu aby se mu ulevilo? Omlouvam se za tak hloupý dotaz, ale u lékaře ani se známými to řešit nechci. Děkuji
Trpěla jsem často na záněty močových cest, jenže jsem se z toho tak nějak dostala, naposledy jsem byla na kultivaci před par dny (hlídají si mě). Je to bez bakterii. Jenze beru asi 2 týdny outkovku pestrou, která hubí bakterie apod. Abych těmto problémům již předcházela. V účincích jsem si četla, ze je to i na zvýšení libida a úplně nevím, jestli to s tím muže souviset. Už asi 5 let mám mokré orgasmy a asi poslední týden tam cítím nějaké tlaky, ze si říkám, jestli mi nezačíná zase mocak.. a pak mě napadne se s partnerem pomilovat (aby ten tlak tím mokrym orgasmem jakoby vypustil)