Intimní problém, řezání chloupků

25.9.21 16:48

Intimní problém, řezání chloupků

Ahoj, je mi 16 a mám takový problém týkající se úpravy chloupků v intimních partií. Původně jsem chtěla najít nějaké rady na internetu, ale nic takového jsem nenašla, tak mě napadlo se zeptat tady. Tam dole se neholím a asi už nikdy nebudu, protože když jsem to udělala cca tak před rokem a půl, tak jsem skončila se zarůstajícíma chloupkama, pupínkama a svěděním ( i přesto že jsem dodržovala hygienická pravidla, měla novou žiletku atd.). Tak mě včera večer napadlo, že si je jenom zastřihnu nůžkama aby nebyly tak dlouhé. Dneska se nemůžu ani hnout, i když se posadím tak to hrozně řeže a svědí. Žádné začervenání tam ale nevidím. Prostě ty chloupky byly původně jemné a teď když jsou zastřižené tak jsou hrozně ostré, je to jak ježek když sedím. Byla bych ráda kdyby se tady našel někdo se stejnou zkušeností a poradil. Hlavně prosím nepište ať to oholím, to už nikdy, po minulé zkušenosti vím, že by to bylo ještě horší. Ráda bych věděla jestli to řezání prostě zmizí a za jak dlouho. Doufám že to vůbec někdy zmizí, jestli ne tak jsem v pr.deli, dneska kvůli tomu nemůžu vůbec nic dělat. Fakt jsem blbá, neměla jsem to dělat, ale opravdu mě nenapadlo že to dopadne takhle, jsem teď úplně beznadějná. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26928
25.9.21 16:51

@Anonym9348 Promin, ale pobavilas :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
25.9.21 16:55

A jak moc jsi to zastřihla? :lol: Jinak já na tohle taky trpím, ale na pupínky mi pomáhá Aviril a na svědění hydratovat, promazávat tělovým mlékem. To pro pro případ, že bys to nakonec přece jen oholila :lol:. Možná zkusit sehnat v lékárně nějaký krém nebo mléko na citlivou pokožku? Já mám nějaký s aloe vera a je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
6189
25.9.21 17:02

Co takhle se objednat na depilaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.21 17:13

No jo - těma nůžkama si vytvořila ten ostrý řez na chlouku, co se teď zapichuje do kůže.

Normálně najdi nějaké kalhotky co budou dostatečně krýt oblast klína aby si oddělila chloupky od stehen.

A teda ohol to.

A to tak že si vlezeš do vany a pořádně v tom změkčíš kůži i ty chloupky. Pak na to dáš spoustu pěny a oholíš to novou, alespoň tří břitou žiletkou, S tím že trošku napneš kůži a budeš to holit zeshohra dolu.

důkladně opláchneš, oholíš ještě jednou, důkladně opáchneš a ještě namažeš něčím zkliďnujícím protizánětlivým třeba tímhle
 https://www.dm.cz/…2432422.html

A pak to nech být- tedy buď jdi spát a jen v noční košili na ostro a nebo choď v sukní na ostro.

Za dva, tři dny to začne svědit jak chloupky budou dorůstat. Buď se rozhodneš že je necháš dorůst a pár dní svědění přežiješ a nebo to oholíš znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.21 17:20
@Ou píše:
No jo - těma nůžkama si vytvořila ten ostrý řez na chlouku, co se teď zapichuje do kůže.

Normálně najdi nějaké kalhotky co budou dostatečně krýt oblast klína aby si oddělila chloupky od stehen.

A teda ohol to.

A to tak že si vlezeš do vany a pořádně v tom změkčíš kůži i ty chloupky. Pak na to dáš spoustu pěny a oholíš to novou, alespoň tří břitou žiletkou, S tím že trošku napneš kůži a budeš to holit zeshohra dolu.

důkladně opláchneš, oholíš ještě jednou, důkladně opáchneš a ještě namažeš něčím zkliďnujícím protizánětlivým třeba tímhle
 https://www.dm.cz/…2432422.html

A pak to nech být- tedy buď jdi spát a jen v noční košili na ostro a nebo choď v sukní na ostro.

Za dva, tři dny to začne svědit jak chloupky budou dorůstat. Buď se rozhodneš že je necháš dorůst a pár dní svědění přežiješ a nebo to oholíš znovu.

Moc děkuji za radu, mě by ale zajímalo, kdybych to nechtěla holit, jestli by to i tak přestalo po nějaké době řezat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.21 17:37
@Anonym9348 píše:
Moc děkuji za radu, mě by ale zajímalo, kdybych to nechtěla holit, jestli by to i tak přestalo po nějaké době řezat?

no to záleží na tom jak tvrdé ty chloupky máš, trvat to bude než se to obrousí třením o něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
25.9.21 18:09
@Anonym9348 píše:
Ahoj, je mi 16 a mám takový problém týkající se úpravy chloupků v intimních partií. Původně jsem chtěla najít nějaké rady na internetu, ale nic takového jsem nenašla, tak mě napadlo se zeptat tady. Tam dole se neholím a asi už nikdy nebudu, protože když jsem to udělala cca tak před rokem a půl, tak jsem skončila se zarůstajícíma chloupkama, pupínkama a svěděním ( i přesto že jsem dodržovala hygienická pravidla, měla novou žiletku atd.). Tak mě včera večer napadlo, že si je jenom zastřihnu nůžkama aby nebyly tak dlouhé. Dneska se nemůžu ani hnout, i když se posadím tak to hrozně řeže a svědí. Žádné začervenání tam ale nevidím. Prostě ty chloupky byly původně jemné a teď když jsou zastřižené tak jsou hrozně ostré, je to jak ježek když sedím. Byla bych ráda kdyby se tady našel někdo se stejnou zkušeností a poradil. Hlavně prosím nepište ať to oholím, to už nikdy, po minulé zkušenosti vím, že by to bylo ještě horší. Ráda bych věděla jestli to řezání prostě zmizí a za jak dlouho. Doufám že to vůbec někdy zmizí, jestli ne tak jsem v pr.deli, dneska kvůli tomu nemůžu vůbec nic dělat. Fakt jsem blbá, neměla jsem to dělat, ale opravdu mě nenapadlo že to dopadne takhle, jsem teď úplně beznadějná. :,(

Když jsem začínal holit tvář, což bylo asi v 15, tak to holení taky znamenalo podráždění a různé potíže. Postupem času se to zlepšilo. Pamatuji dobu, kdy nebylo zvykem se holit, pak ta móda přišla. Dnes zas spíš působí provokativně to nevyholení. Asi bych to nevzdával, v dlouhodobějším výhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.21 18:41
@Náhodný host píše:
Když jsem začínal holit tvář, což bylo asi v 15, tak to holení taky znamenalo podráždění a různé potíže. Postupem času se to zlepšilo. Pamatuji dobu, kdy nebylo zvykem se holit, pak ta móda přišla. Dnes zas spíš působí provokativně to nevyholení. Asi bych to nevzdával, v dlouhodobějším výhledu.
@Náhodný host píše:

Dobře, mě by ale právě zajímalo, jestli to přestane samo takhle řezat nebo ne. Vím že po tom co jsem se oholila úplně se to zase po nějaké době srovnalo ale nevím jestli to tak bude i v tomhle případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
25.9.21 19:53

Ahoj, holit je třeba pouze po směru růstu chloupků případně ze strany, nikdy ne proti směru, to dráždí nejvíc jsem vysledovala. Stáří holitka nemá zas takovy vliv. Pokud chceš podráždění předejít, doporučuji kokosový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
25.9.21 20:07

Ohol se elektrickym holicim strojkem a namaz sudocremem, pripadne cukrova depilace. Vse ostatni hodne drazdi, pokud mas citlivou kuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
26.9.21 10:27
@Anonym9348 píše:
Dobře, mě by ale právě zajímalo, jestli to přestane samo takhle řezat nebo ne. Vím že po tom co jsem se oholila úplně se to zase po nějaké době srovnalo ale nevím jestli to tak bude i v tomhle případě…

Nemůžu předpovědět, jak pocitově bude vnímat něco někdo jiný. I kůži máme každý trošku jinou. Obecně ale platí, že na holení si člověk nějakou dobu zvyká. Když jsem začínal, tak holit se každý den by fakt nešlo, později bez problémů. Asi si pokožka na holení zvykne. Taky se člověk naučí správně holit. Každému vyhovuje jiné holítko a jiný holicí krém, gel či pěna. Jsou lidi, kteří oholí tvář i toaletním mýdlem, bez potíží, ale většinou každý musí najít, co mu vyhovuje. U intimní oblasti to je podobné. Asi kvalitní holicí břit, aby byl ostrý, gel pro citlivou pokožku atd. Někomu lépe sedne holení břitem, někomu holicí strojek, asi nejlepší používat obojí a střídat. Tady je spousta věcí, co si musí ozkusit každý sám a vybrat, co nejlépe vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:03
@Anonym9348 píše:
Ahoj, je mi 16 a mám takový problém týkající se úpravy chloupků v intimních partií. Původně jsem chtěla najít nějaké rady na internetu, ale nic takového jsem nenašla, tak mě napadlo se zeptat tady. Tam dole se neholím a asi už nikdy nebudu, protože když jsem to udělala cca tak před rokem a půl, tak jsem skončila se zarůstajícíma chloupkama, pupínkama a svěděním ( i přesto že jsem dodržovala hygienická pravidla, měla novou žiletku atd.). Tak mě včera večer napadlo, že si je jenom zastřihnu nůžkama aby nebyly tak dlouhé. Dneska se nemůžu ani hnout, i když se posadím tak to hrozně řeže a svědí. Žádné začervenání tam ale nevidím. Prostě ty chloupky byly původně jemné a teď když jsou zastřižené tak jsou hrozně ostré, je to jak ježek když sedím. Byla bych ráda kdyby se tady našel někdo se stejnou zkušeností a poradil. Hlavně prosím nepište ať to oholím, to už nikdy, po minulé zkušenosti vím, že by to bylo ještě horší. Ráda bych věděla jestli to řezání prostě zmizí a za jak dlouho. Doufám že to vůbec někdy zmizí, jestli ne tak jsem v pr.deli, dneska kvůli tomu nemůžu vůbec nic dělat. Fakt jsem blbá, neměla jsem to dělat, ale opravdu mě nenapadlo že to dopadne takhle, jsem teď úplně beznadějná. :,(

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli si ty chloupky nechala nárůst a nebo je oholila? Taky mám problém s holením. Zkoušela jsem různé varianty, ale kůže vždy palila, svedela a měla jsem vyrážku. Mám totiž hodně citlivou kůži. Nedávno jsem si ty chloupky taky jen zkrátila a bohužel mne to od té doby svědí. A to jsem si to zkrátila asi jen o pár mm. Jsem na sebe naštvaná, že jsem si to vůbec zkracovala. Dík za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.24 20:32

Taky jsem včera měla tenhle strašně hloupý nápad zkrátit chloupky nůžkama a nyní nevím co s tím.
Přejde to šílené svědění od ostříhaných chloupků? A za jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa