Prasklá cysta - špinění

Anonymní
24.9.21 20:51

Praskla cysta- spineni

Ahoj, zeptam se, zda jste se s tim uz nektera nesetkala? V kostce- na zacatku srpna me zacly bolet prsa, pak se k tomu přidal zanet mocaku. Po dobrani atb chvilku v pohode, pak prisla ms. Po dobu ms v pohode. Pak me zaclo furt bolet na leve strane. Jednu noc to bylo tak hrozny, ze jsem druhy den sla k dr. Ta mi zjistila cystu 35mm ale na pravo. Rekla ze ms to odejde. Prsa boli furt, ted uz me boli cely podbrisek. Protoze predevcirem jsem zacla špinit. A to to mam dostat podle prášku a 7 denní pauzy az pristi patek. Je mozne, ze mi praskla ta cysta? A proto spinim? A nebo me napadlo, ze mi nesedi atb? Me teda v tom srpnu doktor tvrdil, ze kdyz tu antikoncepci beru uz 3m, ze to musi byt v pohode. Ale holky od toho zacatku srpna to nejsem fakt ja, jednou me boli podbrisek, pak bederní pater, podbrisek. Je mi zle od zaludku… proste je neco spatne. A jen pro info- tehotna nejsem. Byla jsem na ultrazvuku, sliznice nizka, nikde nic.. teh. Testy negativni. V pondeli jdu k doktorce, ale furt mi to vrta v hlave.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty