Bolesti hráze po nastřižení léta po porodu

9
24.9.21 11:06

Bolesti hráze po nastřižení léta po porodu

Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli se najde někdo, kdo má problémy po nastřižení hráze léta po porodu při styku. Já jsem 7 let po porodu, při styku s manželem mám velké bolesti hráze, kdy mám pocit že mě u toho natrhne. I nějakých příjemných pocitech při milování se říct nedá. Raději se mu snažím vyhýbat, což hodně narušuje naše manželství. Po porodu mě šili hodinu, kdy to celou dobu strašně bolelo i přes umrtvení. Doktorovi dokonce nestačila jedna nit, musel si brát ještě další. Nevím co s tím dál. Nikdy by mě nenapadlo, že tak dlouho po porodu budu mít problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
24.9.21 11:18

Něco špatně sešitý? Jestli jsi to už probrala s tvým gynekologem a je to podle něj v pořádku, zkusila bych zajít ještě jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.9.21 12:32

A ty to řešíš až po sedmi letech bolesti? Nebo tě to začalo bolet až teď? Pokud až teď, bude to spíš nějaký zánět, to taky bolí, štípe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.9.21 12:56

Ahoj, já jsem to místo cítila až do druhého porodu (devět let) a nikdy bych už s nastrihem nesouhlasila. Ne ze by mě to vyloženě bolelo, ale bylo to proste nepříjemné na dotek a nějaké takové porad citlivé. U druhého jsem se natrhla (pro rejpalky - ano, poradne, az ke konecniku), siti bylo děsný a nevěděla jsem o tom za par dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
24.9.21 14:08

Mě teda taky šili hodinu, taky to bolelo, ale pár dní po porodu jsem o tom nevěděla. Našla bych si nějakého doktora, který by ti poradil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.21 20:23

Zakladatelko, jdete na gyndu a neodejdete pryc dokud vam neda gyndar zadanku na vaginoplastiku po nastrihu!!! Specializuji se na to lekari myslim v Podoli, kdyz budete mit zadanku, budete to mit zdarma, jinak se za to plati (jako za plastiku prsou/nosu napr.)
Je to proste spatne sesite ten nastrih, trvejte si na zadance at se na to podivaji v nemocnici, ted uz se na to nekteri doktori primo specializujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.21 20:31

Perinealni ambulance v Podoli, Mudr. Tomasek, urcite se objednej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí