Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli se najde někdo, kdo má problémy po nastřižení hráze léta po porodu při styku. Já jsem 7 let po porodu, při styku s manželem mám velké bolesti hráze, kdy mám pocit že mě u toho natrhne. I nějakých příjemných pocitech při milování se říct nedá. Raději se mu snažím vyhýbat, což hodně narušuje naše manželství. Po porodu mě šili hodinu, kdy to celou dobu strašně bolelo i přes umrtvení. Doktorovi dokonce nestačila jedna nit, musel si brát ještě další. Nevím co s tím dál. Nikdy by mě nenapadlo, že tak dlouho po porodu budu mít problémy.
Něco špatně sešitý? Jestli jsi to už probrala s tvým gynekologem a je to podle něj v pořádku, zkusila bych zajít ještě jinam.
A ty to řešíš až po sedmi letech bolesti? Nebo tě to začalo bolet až teď? Pokud až teď, bude to spíš nějaký zánět, to taky bolí, štípe…
Ahoj, já jsem to místo cítila až do druhého porodu (devět let) a nikdy bych už s nastrihem nesouhlasila. Ne ze by mě to vyloženě bolelo, ale bylo to proste nepříjemné na dotek a nějaké takové porad citlivé. U druhého jsem se natrhla (pro rejpalky - ano, poradne, az ke konecniku), siti bylo děsný a nevěděla jsem o tom za par dnů.
Mě teda taky šili hodinu, taky to bolelo, ale pár dní po porodu jsem o tom nevěděla. Našla bych si nějakého doktora, který by ti poradil…
Zakladatelko, jdete na gyndu a neodejdete pryc dokud vam neda gyndar zadanku na vaginoplastiku po nastrihu!!! Specializuji se na to lekari myslim v Podoli, kdyz budete mit zadanku, budete to mit zdarma, jinak se za to plati (jako za plastiku prsou/nosu napr.)
Je to proste spatne sesite ten nastrih, trvejte si na zadance at se na to podivaji v nemocnici, ted uz se na to nekteri doktori primo specializujou.
Perinealni ambulance v Podoli, Mudr. Tomasek, urcite se objednej!