Zapomněla jsem vyndat tampon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.16 08:59

Intimní problém tampon

Dobrý den, stala se mi taková nepříjemná věc… Ráno jsem vstala a zjistila na záchodě že jsem si včera zapomněla vytáhnou pouzitej z ampon a zavedla tam novej… Přes noc jsem tudíž měla dva tampony v sobě :? Sama nevím jak se mi to povedlo :D :D :D :? :? :? :? :think: :think: :think: nemá s tím někdo zkušenosti? Můžu z toho mít nějaké problémy nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
16.10.16 09:06

Zdravé to není. Osobně sice zkušenost nemám, ale někdo z toho nějaký zánět má a někdo ne. Asi bych do konce menstruace už raději měla vložku a pozorovala se, jestli se necítím blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.10.16 09:06

Tak muze byt z toho treba zanet, ale myslim, ze kdyz to bylo takto jednou a nedeje se to casteji, opakovane x krat za menstruaci, tak snad to bude dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
16.10.16 09:11

Může z toho být zánět nebo syndrom toxického šoku - příznaky jsou popsány v příbalovém letáku tamponů. Osobně si myslím, že to bude OK. Jen se asi trošku víc sleduj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.10.16 09:12

Ja si taky myslim, ze by se projednou nic stat nemelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 09:36

No naštěstí to bylo jen jednou

• Citovat
  • Upravit
20767
16.10.16 09:38

Dva tampony nevadí, spíš vadí, že jsi v sobě jeden měla moc dlouho, ale nepanikařila bych. Mně se stalo, že jsem prostě zapomněla, padla únavou a ráno jsem zjistila, že v sobě mám tampon pěknou dobu :roll: nic se nestalo, jen bych dala pozor a v případě nějakých gyn. potíží hned naběhla, aby to nebyl nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí