Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravé to není. Osobně sice zkušenost nemám, ale někdo z toho nějaký zánět má a někdo ne. Asi bych do konce menstruace už raději měla vložku a pozorovala se, jestli se necítím blbě.
Tak muze byt z toho treba zanet, ale myslim, ze kdyz to bylo takto jednou a nedeje se to casteji, opakovane x krat za menstruaci, tak snad to bude dobre ![]()
Může z toho být zánět nebo syndrom toxického šoku - příznaky jsou popsány v příbalovém letáku tamponů. Osobně si myslím, že to bude OK. Jen se asi trošku víc sleduj.
Dva tampony nevadí, spíš vadí, že jsi v sobě jeden měla moc dlouho, ale nepanikařila bych. Mně se stalo, že jsem prostě zapomněla, padla únavou a ráno jsem zjistila, že v sobě mám tampon pěknou dobu
nic se nestalo, jen bych dala pozor a v případě nějakých gyn. potíží hned naběhla, aby to nebyl nějaký zánět.
Dobrý den, stala se mi taková nepříjemná věc… Ráno jsem vstala a zjistila na záchodě že jsem si včera zapomněla vytáhnou pouzitej z ampon a zavedla tam novej… Přes noc jsem tudíž měla dva tampony v sobě
Sama nevím jak se mi to povedlo
nemá s tím někdo zkušenosti? Můžu z toho mít nějaké problémy nebo tak něco?