Intimní problém u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.21 17:52

Dobře holky. Intimní gely používám stále, xx let. Kefír jsem si už dolů dala, a i ho piju - to budu dál dělat..zvýšila jsem totiž sladké ( ne extra, ale sem tam Pepsi, piknik, sušenky). Je pravda, že ne od poslední běhu bolí vlevo, pod žebry ( ne vaječníky ) a jakoby i od zad + ten zápach. Nic víc. Žádný výtok, bolest, svědění nic takového…

Ale ti bolest zad jsem přisuzovala běhu a případně zpocení a ofouknutí + chodím na zahradu v pantoflích - ač je teď sníh. :mrgreen: prostě trubka…

Tak snad jsem tou jednou várkou kefíru dolů nic nezkazila.

A děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
16.1.21 17:53
@Zwetta píše:
to je odpověď jak noha.. :zed: Že běžně smrdíš ty, ještě neznamená, že chce smrdět i zakladatelka.. ;) :P :lol:

Neutlačujte mě já mám právo si psát odpovědi jak noha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.1.21 18:31

Rybina je typicka pro premnozeni Gardnerelly vaginalis, kterou tam máme všechny běžně, jen se v dobrých podmínkách premnozi. Není to nic nebezpečnýho a vubec ne známka nevěry. Po MS bych zkusila vaginalni laktobacily, který by to meli zas srovnat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
16.1.21 19:01
@Julča001 píše:
Nedělala bych teď žádné nepřirozené zásahy, výplachy apod. a počkala, jestli se to samo nevyřeší menstruací. Pak bych šla teprve k dr. :nevim:

Předběhla jsi mě :). Přesně tak si to myslím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.21 19:29

@Evendolín C jakých podmínkách? Nevím o ničem, než bych rapidně změnila

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.1.21 19:33

Přestaň si dolů cpát kefír, na tohle ti nepomůže. Skoč do lékárny, kup si výplachy Rosalgin a na zavádění Gynocaps, to je mikroflóra. Do menzes máš po problému. Taky mě to občas trápilo, tohle je osvědčený řešení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa