Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zwetta píše:
to je odpověď jak noha..Že běžně smrdíš ty, ještě neznamená, že chce smrdět i zakladatelka..
![]()
![]()
Neutlačujte mě já mám právo si psát odpovědi jak noha!!!
Rybina je typicka pro premnozeni Gardnerelly vaginalis, kterou tam máme všechny běžně, jen se v dobrých podmínkách premnozi. Není to nic nebezpečnýho a vubec ne známka nevěry. Po MS bych zkusila vaginalni laktobacily, který by to meli zas srovnat. ![]()
@Julča001 píše:
Nedělala bych teď žádné nepřirozené zásahy, výplachy apod. a počkala, jestli se to samo nevyřeší menstruací. Pak bych šla teprve k dr.
Předběhla jsi mě
. Přesně tak si to myslím já.
@Evendolín C jakých podmínkách? Nevím o ničem, než bych rapidně změnila
Přestaň si dolů cpát kefír, na tohle ti nepomůže. Skoč do lékárny, kup si výplachy Rosalgin a na zavádění Gynocaps, to je mikroflóra. Do menzes máš po problému. Taky mě to občas trápilo, tohle je osvědčený řešení.
Dobře holky. Intimní gely používám stále, xx let. Kefír jsem si už dolů dala, a i ho piju - to budu dál dělat..zvýšila jsem totiž sladké ( ne extra, ale sem tam Pepsi, piknik, sušenky). Je pravda, že ne od poslední běhu bolí vlevo, pod žebry ( ne vaječníky ) a jakoby i od zad + ten zápach. Nic víc. Žádný výtok, bolest, svědění nic takového…
Ale ti bolest zad jsem přisuzovala běhu a případně zpocení a ofouknutí + chodím na zahradu v pantoflích - ač je teď sníh.
prostě trubka…
Tak snad jsem tou jednou várkou kefíru dolů nic nezkazila.
A děkuji všem