Intolerance laktózy - závratě

Anonymní
27.11.22 11:00

Intolerance laktózy - závratě

Prosím o pomoc…s největší pravděpodobností mám IL už delší dobu mám zažívací potíže ( vysledovala jsem že po mléčném) včera jsem měla kávu a za chvíli jsem myslela že omdlim, dnes ráno jsem zase asi něco měla a úplně studený pot, závratě…
Hodinu se už třesu, asi stresem..
Prosím vás, je normální u IL závratě. nebo setkal se s tím někdo?
Děkuji moc předem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21648
27.11.22 11:27

Tohle je spíš z nízkého tlaku. Jíš pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
27.11.22 11:29
@Anonymní píše:
Prosím o pomoc…s největší pravděpodobností mám IL už delší dobu mám zažívací potíže ( vysledovala jsem že po mléčném) včera jsem měla kávu a za chvíli jsem myslela že omdlim, dnes ráno jsem zase asi něco měla a úplně studený pot, závratě…
Hodinu se už třesu, asi stresem..
Prosím vás, je normální u IL závratě. nebo setkal se s tím někdo?
Děkuji moc předem

Proc to teda jis, kdyz vis, ze ti to nedela dobre. Na to nemusis mit zadny papir od doktora, aby ses tomu vyhybala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 11:33

@vokishka byla jsem v zahraničí na hotoleu, a vždycky jsem si řekla že v tomhle asi nic nebude. ale já se v tom nevyznám ještě..mám problém se složením i u nás v ČR.

• Citovat
  • Upravit
65295
27.11.22 11:35
@Anonymní píše:
@vokishka byla jsem v zahraničí na hotoleu, a vždycky jsem si řekla že v tomhle asi nic nebude. ale já se v tom nevyznám ještě..mám problém se složením i u nás v ČR.

To nevis, ze do kavy se leje mliko? Jake slozeni k nemu potrebujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 11:37

@nozu v rámci možností…
Nejim maso, snažím se vyhýbat mléku, nějaké druhy zeleniny… Jim hodně omezeně, pořád to stejný dokola…
Mám málo i minerálnich látek - málo železa, hořčíku… Tlak jsem měla a vždy u dr mám dobrý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 11:39

@vokishka pozadovala jsem mléko rostline nebo bezlaktozy ale moje komukacni schopnosti v zahraničí jsou na bodu mrazu a zřejmě nepochopili co chci.

• Citovat
  • Upravit
65295
27.11.22 11:40
@Anonymní píše:
@vokishka pozadovala jsem mléko rostline nebo bezlaktozy ale moje komukacni schopnosti v zahraničí jsou na bodu mrazu a zřejmě nepochopili co chci.

Tak si nedam nic, kdyz si to neumim poradne vykomunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
27.11.22 11:45
@Anonymní píše:
@nozu v rámci možností…
Nejim maso, snažím se vyhýbat mléku, nějaké druhy zeleniny… Jim hodně omezeně, pořád to stejný dokola…
Mám málo i minerálnich látek - málo železa, hořčíku… Tlak jsem měla a vždy u dr mám dobrý

No tak to je jasné. Máš nedostatek živin. Já jak nemám maso jednou denně, tak je mi úplně stejně zle, jak popisuješ. Měla bys začít pořádně jíst. Tohle je také projev hypoglykémie… A doplňuj ten hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 11:51

@nozu zkusím…dala jsem si dvě tablety železa, hořčík, draslík ( glykémie je 5,2 )
Jsem i hrozně ve stresu, mívám panické ataky asi poslední půl rok a začali se objevovat další potíže. takze už jsem fakt zoufalá ( a navíc v současné době nemám ani obvodní doktorku takže nemám kde zajít )

• Citovat
  • Upravit
21648
27.11.22 12:41

No asi bys měla začít tím, že si najdeš praktického lékaře. S ním pak řeš ty svoje zdravotní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí