IPad pro Kristýnku
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
necelých 11 tisíc? to je skoro nic, to ani rodina nepomůže??? z toho je mi smutno teda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kaileee Vybrala sem skoro ten nejlevnější.Rodinu nemám,proto zase po čtyřech letech prosím o pomoc tady!
Pokud to někomu vadí tak se omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 patrona dětí znám a přeji ať se penízky co nejdříve vyberou a Kristynka má prekvapko pod stromečkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
Dobrý večer,
rada bych poprosila o pomoc ze získáním IPadu pro moji dcerku, která má kombinované postiženi. Samozdřejmě ho nechceme na hry ale IPad má plno vzdělávacích aplikaci pro deti s PAS a vzhledem k tomu, že není zatím schopná docházet do školy více jak jednouaž dvakrát týdne a práce s ni je velice náročná by pro ni byl tato pomůcka ideální…
Moc všem děkujeme za přečtení případnou pomoc ❤️
https://patrondeti.cz/…olem-ni-deje
Naprosto chapu a hned zitra Vam rada prispeji!! Nase dcerka je na tom podobne a byl nam taky doporuceny IPad, protoze aplikace jsou tvoreny prave jen na IPad, ne na Android.. Takze moc dobre chapu, neni na tom nic spatneho, kdyz date moznost ostatnim Vam dobrovolne pomoc… Ja rada pomuzu a moc Vam drzim palce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já než emimino bych oslovila nějakou nadaci. Takhle to může působit i jako podvod, já bych Teda osobně takhle z anonymního serveru neposlala nic. / omlouvám se, přehlídla jsem odkaz, v tom případě pošlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tejule tak si rozklikni odkaz, není to žádná anonymní stránka…
A Kristýnce jsem něco taky poslala, doufám, že se brzy nasbira a negativni komentáře pusťte za hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassor píše:
Naprosto chapu a hned zitra Vam rada prispeji!! Nase dcerka je na tom podobne a byl nam taky doporuceny IPad, protoze aplikace jsou tvoreny prave jen na IPad, ne na Android.. Takze moc dobre chapu, neni na tom nic spatneho, kdyz date moznost ostatnim Vam dobrovolne pomoc… Ja rada pomuzu a moc Vam drzim palce![]()
Tak nebylo potreba cekat do zitra, poslala jsem hned
doufam, ze to trosku pomuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tejule Maminka 189 je dlouholetá uživatelka emimina a my, co se tu orientujeme, ji známe a víme, že nejde o žádnou podvodnici, nemá to zrovna jednoduché (zkus si pohledat diskuse přes lupu).Takže prosba na emiminu je dobrá volba @maminka189
Taky pošlu nějakou kačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, odesláno
Ať ho Kristýnka využije k nejlepší spokojenosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Tak posláno, už zbývá jen málo. Tak ať Kristýnce IPad dobře slouží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už je vybrána skoro celá částka,to je neuvěřitelný ![]()
VŠEM STRAŠNĚ MOC DĚKUJEME
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit