Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat. Zda má někdo po iqos stavy malátnost? Motáni hlavy, nevolnost od žaludku? Zda to muže být způsobeno pràvě kouřením iqos. Děkuji za reakce
Nehul a budes mit klid
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat. Zda má někdo po iqos stavy malátnost? Motáni hlavy, nevolnost od žaludku? Zda to muže být způsobeno pràvě kouřením iqos. Děkuji za reakce
Ano. To klidně může být z Iqosu.
Už jsem to četla víckrát, ze po delší době na iqosu sw motá hlava a je na zvracení.
Já ne nej přešla před třemi měsíci a zatím nic ![]()
Já už tedy nekouřím, ale když jsem kouřila, tak ano, motala a hlavně mě bolela hlava, ale jen asi první 2 měsíce. Pak jsem si zvykla.
@Anonymní píše:
Tak momentálně mě napadlo to samé…iqos kouřím cca rok..a posledni dny kdyz si dám iqos prijde pálení na hrudi, v hlave a motaní a zavrátě. Včera jsem musela zastavit v autě protože po dokouření jsem myslela že omdlím…a dneska jsem narazila na váš příspěvek…četla jsem i hodně článku že po delší době má nežádoucí účinky…jak jste dopadla vy?
Ahoj, už je to nějaká doba, tak obnovuji. V poslední době cca měsíc na sobě pozoruji vertigo a to i v sedě, leže. Sem tam mě to chytne i venku za chůze. Před třemi měsíci jsem přešla z cigaret na iqos a tak přemýšlím, zda je to z toho, zda tam neni toho nikotinu až příliš? Bolest hlavy skoro denně a závratě jsem nikdy neměla. Trpím na migrény ale ne často, navíc měla jsem za to, že je to dobrý krok k přestání kouřit, ale teď si nejsem jista, zda to neni ještě horší, zda to nemohou být jakoby absťáky po nikotinu? Děkuju za info, zajímá mě, zda se to stávalo ještě někomu, a ano, vím že nejlepší je nekouřit vůbec, stejně jako nepít kávu a nejíst čokoládu, dělám na tom ![]()
Přesně to mám i já. Omezuji kouření, kouřím tak 2 denně iqos. Ale když si dám více než dvě, např. k vínu, tak mě druhý den strašně bolí hlava. Podotýkám, že z vína to není. To piju i bez cigaret a je to v pohodě.