Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Mám už několik týdnů potíže se srdcem, z ničeho nic když jsem v klidu mu začne bušit jako splašené, do toho se mi začaly třást ruce jako starému člověku (není mi ani 30). Mohu s tím jen tak přijít do nemocnice na kardiologii nebo musím ke svému praktickému lékaři a ten uvidí?
praktický
@Anonymní píše:
Mám už několik týdnů potíže se srdcem, z ničeho nic když jsem v klidu mu začne bušit jako splašené, do toho se mi začaly třást ruce jako starému člověku (není mi ani 30). Mohu s tím jen tak přijít do nemocnice na kardiologii nebo musím ke svému praktickému lékaři a ten uvidí?
Přesně, praktik. A připravila bych se taky psychicky na to, že je dost možný, že kromě kardiologie napíše doporučení i na psychologický vyšetření - to, co popisuješ, může být psychického původu.