Potíže se srdcem - kam na vyšetření?

Anonymní
1.8.22 17:32

Potíže se srdcem - kam na vyšetření?

Mám už několik týdnů potíže se srdcem, z ničeho nic když jsem v klidu mu začne bušit jako splašené, do toho se mi začaly třást ruce jako starému člověku (není mi ani 30). Mohu s tím jen tak přijít do nemocnice na kardiologii nebo musím ke svému praktickému lékaři a ten uvidí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65118
1.8.22 17:37
@Anonymní píše:
Mám už několik týdnů potíže se srdcem, z ničeho nic když jsem v klidu mu začne bušit jako splašené, do toho se mi začaly třást ruce jako starému člověku (není mi ani 30). Mohu s tím jen tak přijít do nemocnice na kardiologii nebo musím ke svému praktickému lékaři a ten uvidí?

praktický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
1.8.22 17:41
@Anonymní píše:
Mám už několik týdnů potíže se srdcem, z ničeho nic když jsem v klidu mu začne bušit jako splašené, do toho se mi začaly třást ruce jako starému člověku (není mi ani 30). Mohu s tím jen tak přijít do nemocnice na kardiologii nebo musím ke svému praktickému lékaři a ten uvidí?

Přesně, praktik. A připravila bych se taky psychicky na to, že je dost možný, že kromě kardiologie napíše doporučení i na psychologický vyšetření - to, co popisuješ, může být psychického původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.8.22 17:45

Praktik, ten posoudí co bude třeba a dá žædanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
1.8.22 17:48

Praktik, a pak kardiologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie