Pozitivní ergometrie

23
1.8.22 13:26

Pozitivní EKG

Dobrý den, před časem jsem podstoupila vyšetření EKG, lékař mně posílá na vyšetření SPECT myokardu, byla jsem tak vyděšená že jsem se nezeptala proč toto vyšetření musím podstoupit a tak vás prosím, nevěděl by jste někdo alespoň trošku co znamená toto psaní ve zprávě?
EKG: Již na klidovém EKG mírné STD V1-V3, během zátěže 500-100W občasné prohloubení STD ve svodech V2-V3,1× zachyceno KES, jinak bez arytmií.
Děkuji za jaké koliv názory, vím že nejste lékaři ale treba někdo máte zkušenosti abych byla klidnější. Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
1.8.22 19:49
@Lll25 píše:
Dobrý den, před časem jsem podstoupila vyšetření EKG, lékař mně posílá na vyšetření SPECT myokardu, byla jsem tak vyděšená že jsem se nezeptala proč toto vyšetření musím podstoupit a tak vás prosím, nevěděl by jste někdo alespoň trošku co znamená toto psaní ve zprávě?
EKG: Již na klidovém EKG mírné STD V1-V3, během zátěže 500-100W občasné prohloubení STD ve svodech V2-V3,1× zachyceno KES, jinak bez arytmií.
Děkuji za jakékoli názory, vím že nejste lékaři ale třeba někdo máte zkušenosti abych byla klidnější. Moc děkuji :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí