Alergie lepek akné

1.8.22 15:25

Alergie lepek akné

Dobrý den všem ☺️️ prosím vás potřeboval bych poradit a pomoc abych byl o něco klidnější 😞 dneska jsem si dělal test na intolerancí na lepek jestli mi kvůli tomu nezpůsobuje akné na které trpím především jenom na čele a na spáncích a testy mi vyšli negativní takže to znamená že mi to nemůže způsobovat? Nebo na to nemá vliv? že i když mám negativní tak i tak se mi můžou dělat kvůli tomu? Zatím děkuji Tom

Příspěvek upraven 08.08.22 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65166
1.8.22 16:10
@Tomášek0 píše:
Dobrý den všem ☺️️ prosím vás potřeboval bych poradit a pomoc abych byl o něco klidnější 😞 dneska jsem si dělal test na intolerancí na lepek jestli mi kvůli tomu nezpůsobuje akné na které trpím především jenom na čele a na spáncích a testy mi vyšli negativní takže to znamená že mi to nemůže způsobovat? Nebo na to nemá vliv? že i když mám negativní tak i tak se mi můžou dělat kvůli tomu? Zatím děkuji Tom

to by mě zajímalo, jak sis ten test dělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.22 16:29
@vokishka píše:
to by mě zajímalo, jak sis ten test dělal

Koupil jsem si domácí test od Hartman Veroval nesnášelivost na lepek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65166
1.8.22 16:32
@Tomášek0 píše:
Koupil jsem si domácí test od Hartman Veroval nesnášelivost na lepek

proč nejdeš k doktorovi? Zrovna u toho lepku může být alergie, celiakie. Tady ty testy jsou o ničem. JInak ale nevím, proč ses rozhodl testovat zrovna lepek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.8.22 16:41

Kolik ti je, jak pečuješ o pleť? Jak závažné to akné máš a jak si to prozatím řešil?

Jaký máš stravovací režim (ovoce, zelenina, luštěniny, ryby a jak moc junkfoodu?), jak jsi na tom s pohybem a pohybem v přírodě? Kolik hodin denně spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí