Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den všem ☺️️ prosím vás potřeboval bych poradit a pomoc abych byl o něco klidnější 😞 dneska jsem si dělal test na intolerancí na lepek jestli mi kvůli tomu nezpůsobuje akné na které trpím především jenom na čele a na spáncích a testy mi vyšli negativní takže to znamená že mi to nemůže způsobovat? Nebo na to nemá vliv? že i když mám negativní tak i tak se mi můžou dělat kvůli tomu? Zatím děkuji Tom
Příspěvek upraven 08.08.22 v 15:17
@Tomášek0 píše:
Dobrý den všem ☺️️ prosím vás potřeboval bych poradit a pomoc abych byl o něco klidnější 😞 dneska jsem si dělal test na intolerancí na lepek jestli mi kvůli tomu nezpůsobuje akné na které trpím především jenom na čele a na spáncích a testy mi vyšli negativní takže to znamená že mi to nemůže způsobovat? Nebo na to nemá vliv? že i když mám negativní tak i tak se mi můžou dělat kvůli tomu? Zatím děkuji Tom
to by mě zajímalo, jak sis ten test dělal
@vokishka píše:
to by mě zajímalo, jak sis ten test dělal
Koupil jsem si domácí test od Hartman Veroval nesnášelivost na lepek
@Tomášek0 píše:
Koupil jsem si domácí test od Hartman Veroval nesnášelivost na lepek
proč nejdeš k doktorovi? Zrovna u toho lepku může být alergie, celiakie. Tady ty testy jsou o ničem. JInak ale nevím, proč ses rozhodl testovat zrovna lepek
Kolik ti je, jak pečuješ o pleť? Jak závažné to akné máš a jak si to prozatím řešil?
Jaký máš stravovací režim (ovoce, zelenina, luštěniny, ryby a jak moc junkfoodu?), jak jsi na tom s pohybem a pohybem v přírodě? Kolik hodin denně spíš?