Isabella v rodném listě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
BeHappyNow
25.6.24 20:56

Isabella v rodném listě?

Přeji krásný den :mavam:
S partnerem máme jména definitivně rozhodnuta. Jen nejsou moc obvyklá, tak proto mě zajímá, zda má některá z vás nebo víte o někom, kdo má uznané jméno psané Isabella.. sice čekáme holčičku, ale rovnou se zeptám i na kluka Mateo x Matteo.. :lol:.. končím teprve 6 měsíc, ale na matriku máme v plánu jít co nejdřív (skrz otcovství+jména).. pro jistotu, ať jsme v klidu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
25.6.24 20:58

@BeHappyNow tak v dnesni dobe velmi casto davany jmena, takze fakt problem nebude. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeHappyNow
25.6.24 21:02

@DandátkoP No já doufám, ale všech údajných Isabell, co jsem se dotazovala to neměli uznané takto psané😅 🙈 buď formou Isabela či Izabela, ale když to dvoj L je tak krásné!😂

• Citovat
  • Upravit
7223
25.6.24 21:04

Švagrová kamardky má Isabellu :nevim: je jí pár měsíců takže to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
25.6.24 21:05

@BeHappyNow jde to i s dvema ll samozrejme. Jen bude vsude rikat, ze je s dvema ll a bude to pro ni otravny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
25.6.24 21:06

Znám čtyřletou Isabellu. Určitě je to uznaná podoba jména, nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
25.6.24 21:15

Zdroj povolených jmen v ČR ke Knappová a taky pokud je v ČR už jméno jednou povoleno, tak ho můžete dát, stačí si to projet na krestnijmeno.cz
takže ohledně MateoxMatteo

takže Mateo OK, je jich 156 https://krestnijmeno.prijmeni.cz/search.php?…
a Matteo dokonce 270, takže máte štígro, můžete oboje https://krestnijmeno.prijmeni.cz/search.php?…

za mne to kluk bude mít lepší jako Mateo
ať nemusí celý život jak osel každému říkat DVĚ T ;)
na Isu mám stejný názor a máš to tam stejný, jsou jich stovky tak i tak, takže můžete oboje, mně to přijde trochu romské teda, tak dejte aspoň zas to jedno L :mrgreen: :mavam:

tu máš 545 IsabeLL v Čr https://krestnijmeno.prijmeni.cz/search.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
25.6.24 21:22
@Lucy75 píše: Více

A je to aktualni? Neni to jen do 2016? Mateo je ted kazdy druhy dite, tak se mi tomu nechce uplne verit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
25.6.24 21:24
@DandátkoP píše: Více

Oni jsou spise Maty. Za tim se schova Matej, Matyas, Matias, Mathias, Mateo, Matteo a kdovi co jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
25.6.24 21:28
@Tarena píše: Více

Ne, znam ted dost chlapecku primo pojmenovanych Mateo. Pocet T nesleduju teda :D

Moje to bylo oblibeny jmeno, slysela jsem ho na dovoleny u moře jako pubertacka a chtela jsem jednou mit dite Matea. A kdyz jsem se dostala uz k detem, tak me ta cetnost ted dost odradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
25.6.24 21:28
@DandátkoP píše: Více

hele, nedělám pro ně, takže přesné info nemám, ale mají tam statistiky i za poslední DVA roky a jsou celkem důvěryhodní, takže za mne plus mínus Ok a dokonce nám to na přesné číslo sedělo na neobvyklé příjmení v rodině nejen u mne, ale u partnera včetně lokace, takže zdroj poměrně slušnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
25.6.24 21:31
@Lucy75 píše: Více

Ta presna data se prestala uvadet pred lety jak rika Dandatko. Ani nevim proc, GDPR to asi ještě nebylo.
Vy nejste nove narozeni, vas uz meli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
25.6.24 21:32
@BeHappyNow píše: Více

Ano, jsou povolena a asi vás zklamu, nejsou zase tak neobvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeHappyNow
25.6.24 22:27

@DandátkoP Já všude musím říkat, že jsem Šefčíková s F, zvykne si, to není žádná tragédie 😅

• Citovat
  • Upravit
24759
25.6.24 22:37
@Tarena píše: Více
:mrgreen: je to možný, nevím, my fakt nejsme Nově narozeni.. od kterého ročníku by to tak asi mělo být?? :mrgreen: :mrgreen: každopádně aspoň pro hrubou orientaci je to dobrý zdroj a pak roozhodně matrika příslušného úřadu, tam paní mrkne a víte to za pár minut, jak přesně se může jmenovat ;)
snad NE Jitřní bouře.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko