Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chceme letos letět až na jih Itálie - do Kalábrie. Láká nás azurové moře…Nemáte někdo zkušenost, doporučení - se dvěma dětma? díky Míša
Mam: jezdime tak nekolik let. Poradim mestecko Ricadi je to kousek od Capo Vatikano a vila se jmenuje Meridiana. Je to obycejna vilka s apartmanama. Nic draheho. Najdu ti odkaz. Je tam soukroma plaz 50m od more a vyhled na stromboli, u vilky je jejich domaci restaurace a hriste s posezenim na zahradce a grillem k dispozici. Nejkrasnejsi dovolena. Doporucuji. Najdi si to
Pak jsou tam vsude kolem i lepsi hotely!!!
http://www.fischer.cz/…-vyhledavani?…
Pro inspiraci. V tom park hotelu jsme taky kdysi byli.
Díky moc, určitě si to prostuduju, mám sice nějaké tipy od cestovky, ale raděj se „zeptám“ toho, kdo tam byl. ještě jednou díky!!!Míša
Miso: fakt jste si vybrali krasne misto: byli jsme uz skoro vsude ale tady se mi libilo nejvic. Capo vatikano je nejkrasnejsi oblast a Tropea co by kamenem dohodil. Radim jet do toho Ricadi. Mame fakt italii projezdenou. Je tam vse k sehnani a zaroven klid:)
@Janichka píše:
Mam: jezdime tak nekolik let. Poradim mestecko Ricadi je to kousek od Capo Vatikano a vila se jmenuje Meridiana. Je to obycejna vilka s apartmanama. Nic draheho. Najdu ti odkaz. Je tam soukroma plaz 50m od more a vyhled na stromboli, u vilky je jejich domaci restaurace a hriste s posezenim na zahradce a grillem k dispozici. Nejkrasnejsi dovolena. Doporucuji. Najdi si to [/citac @Janichka
Ahoj koukala jsem, ze jezdite do Kalabrie…jedete na jeden zatah nebo nekde prespite?
Chystame se letos, ale mam z toho trochu obavy.Mohu poprosit o nejake poznatky co se tyka ubytovani?
Dkuji moc
Ahoj, chystáme se do Kalábrie, nutností je písečná pláž (žádné kamínky). Můžete mi někdo napsat letovisko ![]()
Ahoj holky, zkusím obnovit diskusi. Chtěla bych se zeptat, zvažujeme dovču v Kalábrii - oblast Capo Vaticano, Tropea…a hledám tip/recenze na ubytování/cestovku. Doprava letecky, ubytování buď menší hotel, nebo klidně apartmány - to je nám asi jedno. Letěli bychom s 20ti měsíční holčičkou, takže bych ideálně chtěla hezkou pláž někde kousek od ubytka a v dosahu obchod, pokud bychom byli v tom apartmánu. A určo večer spíš klid. Děkuju za vaše doporučení a zkušenosti!
@misska
Dobrý den,
letos chceme s rodinou do Kalábrie my, jeli jste tehdy a kam? Díky ![]()