Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mne to pichala sestra a ta jeste teda natahla velkou jehlickou a pak az vymenila za malou, ale myslim, ze to zas tak nehraje roli
Drzim palce. ![]()
Ahoj, mám za sebou 10 injekcí Menopuru.V pátek jsme byla na ultrazvuk a doktor mi řekl, že reaguju na injekce pomaleji.Na pravém vaječníku mám vajíčka, ale malé, v levém je jedno dominantní-nevím, jak velké.Přidal mi další 2 injekce, pak si mám píchnout Pregnyl.K tomu jsme dostala tablety Prednison-mám „alergii“ na sperma.
V úterý v 10hod.nás čeká první IUI.Strašně věřím tomu, že to dopadne dobře, ale zárověň mám strach ze zklamání.
A chtěla jsem se zeptat.Sestra mi naúčtovala místo Menopuru Meroinal.Je to stejné? Inkjekce mám v pořádku, jen ten název na papíře je jiný. Díky, držte mi pěsti.
ahooj!Já si myslim že je to podobné,píchala jsem si menopur.A samozdřejmě že držim pěsti!!!!!Já čekám měla jsem 3 foliky.V pátek na 2 iui
taky Ti držím pěsti!!!Z těch 3 by se mohl aspoň jeden uvolnit a nechat oplodnit. Test si budeš dělat za 14 dní? Je to nekonečné,a le jsem ráda, že se to u nás po 3 letech někam hnulo. Sice doma máme dceru, ale druhé chceme.
Ahoj holky, včera ve 22 jsem si píchla Pregnyl.V noci mě probudil šílený pocit na zvracení. Vyletěla jsme z postele na záchod.Nic, jen jsem měla pořád plnou pusu slin.Pak to přešlo, ale pobolívá mě hlava a pořád mám pocit na zvracení. Je to normální? Asi se moc pozoruju, ale chci vědět co nejvíc informací. Zítra jdu na první IUI a doufám v dobrý konec!!!!!
Blecho budu ti zítra držet palce, ale to čekání pak to je hrůza.
Děkuji Ti, je mi pořád na zvracení. Ale kdybych věděla, že to k tomu patří a bude to dobré, tak jsme šťastná.
Ahoj holky, mám to za sebou.Teď mě čeká vydržet 14dnů.Vše proběhlo bez komplikací, budu brát Utrogestan 3×denně,acylpyrin 1× denně a prednison taky 1× denně.Na pokoji jsme ležela s paní-byla moc příjená a zjistily jsme, že máme hodně společného.Jinak jsem byla v šoku z toho, že jsem ležela na pokoji.MYslela jsme si, že přijdu do ordinace, oni udělají zákrok, chvilku tam poležím a půjdu.
Pořád je mi nějak divě a pobolívá mě břicho.Všem držím pěsti!!!!!
Holky byla sem na iui… jen me zarazilo ze ten den nedelaji uz jestli praskly…
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním ![]()
Děkujiii ![]()
@VJT píše:
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním
Děkujiii
Ahoj mohlo se stat ze te pan doktor troskou katetrem skrabnul, proto ten nahnedly vytok..
Cau holky muzu se pridat?
taky sme po prvni iui a cekame je to teprve 4 den chjoo