IUI, jaká je úspěšnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
15.4.10 18:25

Jsi strašně moc hodná.Děkuji.Asi v sobotu jdu na první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.4.10 19:11

Přeju ať to dopadne dobře blecho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.4.10 16:45

Mne to pichala sestra a ta jeste teda natahla velkou jehlickou a pak az vymenila za malou, ale myslim, ze to zas tak nehraje roli ;-)) Drzim palce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.5.10 18:58

Ahoj, mám za sebou 10 injekcí Menopuru.V pátek jsme byla na ultrazvuk a doktor mi řekl, že reaguju na injekce pomaleji.Na pravém vaječníku mám vajíčka, ale malé, v levém je jedno dominantní-nevím, jak velké.Přidal mi další 2 injekce, pak si mám píchnout Pregnyl.K tomu jsme dostala tablety Prednison-mám „alergii“ na sperma.
V úterý v 10hod.nás čeká první IUI.Strašně věřím tomu, že to dopadne dobře, ale zárověň mám strach ze zklamání.
A chtěla jsem se zeptat.Sestra mi naúčtovala místo Menopuru Meroinal.Je to stejné? Inkjekce mám v pořádku, jen ten název na papíře je jiný. Díky, držte mi pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.5.10 19:42

ahooj!Já si myslim že je to podobné,píchala jsem si menopur.A samozdřejmě že držim pěsti!!!!!Já čekám měla jsem 3 foliky.V pátek na 2 iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.5.10 20:03

taky Ti držím pěsti!!!Z těch 3 by se mohl aspoň jeden uvolnit a nechat oplodnit. Test si budeš dělat za 14 dní? Je to nekonečné,a le jsem ráda, že se to u nás po 3 letech někam hnulo. Sice doma máme dceru, ale druhé chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.5.10 14:55

Ahoj holky, včera ve 22 jsem si píchla Pregnyl.V noci mě probudil šílený pocit na zvracení. Vyletěla jsme z postele na záchod.Nic, jen jsem měla pořád plnou pusu slin.Pak to přešlo, ale pobolívá mě hlava a pořád mám pocit na zvracení. Je to normální? Asi se moc pozoruju, ale chci vědět co nejvíc informací. Zítra jdu na první IUI a doufám v dobrý konec!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
3.5.10 16:39

Blecho budu ti zítra držet palce, ale to čekání pak to je hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.5.10 18:50

Děkuji Ti, je mi pořád na zvracení. Ale kdybych věděla, že to k tomu patří a bude to dobré, tak jsme šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.5.10 09:16

Blecho, drzim palce s IUI!!!Hodne stesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.5.10 19:33

Ahoj holky, mám to za sebou.Teď mě čeká vydržet 14dnů.Vše proběhlo bez komplikací, budu brát Utrogestan 3×denně,acylpyrin 1× denně a prednison taky 1× denně.Na pokoji jsme ležela s paní-byla moc příjená a zjistily jsme, že máme hodně společného.Jinak jsem byla v šoku z toho, že jsem ležela na pokoji.MYslela jsme si, že přijdu do ordinace, oni udělají zákrok, chvilku tam poležím a půjdu.
Pořád je mi nějak divě a pobolívá mě břicho.Všem držím pěsti!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.11.13 15:59

Holky byla sem na iui… jen me zarazilo ze ten den nedelaji uz jestli praskly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VJT
3
18.5.18 20:22

Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním :-(
Děkujiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.6.18 15:11
@VJT píše:
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním :-(
Děkujiii :mavam:

Ahoj mohlo se stat ze te pan doktor troskou katetrem skrabnul, proto ten nahnedly vytok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.7.18 13:58

Cau holky muzu se pridat? :) taky sme po prvni iui a cekame je to teprve 4 den chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí