Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
715
7.4.10 13:20

inseminace

Ahoj, rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože jsem 10.den po inseminaci a čekání na výsledek mě tak stresuje, že bych si o tom ráda s někým pokecala. Byl to první pokus a spíš počítám s tím, že to nevyjde, ale to čekání je hrozné… Tak snad se najde někdo ve stejné situaci nebo zkušenostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
7.4.10 14:11

Ahoj Mio, já byla na IUI 2×, ale bohužel se ani jednou nezadařilo. Čekání dobře znám :zed: , to je děs a to i po IVF, které jsem absolvovala jen jednou a teď čekám dvojčátka. Takže i když se to na poprvé nepovede, nezoufej. Každopádně ti přeju ať co nejdřív najdeš // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
7.4.10 14:34

Ahoj

Já jsem otěhotněla hned po 1.IUI a 10. den jsem testovala :oops: a byly tam // :palec:

Snaž se myslet pozitivně, za chvilku budeš testíkovat a třeba budeš mile překvapená :hug:

I kdyby to náhodou nevyšlo hned napoprvé tak nezoufej, podle statistik je nejúspěšnější 3.IUI :wink:

• Citovat
  • Upravit
1357
7.4.10 15:11

Ahoj, nám taky vyšlo 1.IUI, tak mysly pozitivně a kdyby to přeci nevyšlo, tak vyjde další a statisticky je opravdu nejúspěšnější třetí pokus, taky jsem to četla. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
7.4.10 17:08

Ahoj Mio, zkušenosti nemám, jen tě chci podpořit a popřát aby miminko dopadlo. Buď pozitivní, to dělá strašně moc :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
7.4.10 20:45

ahoj, díky všem za podporu, moc bych si přála aby to vyšlo, trochu mě pobolívá v podbřišku, ale nechce se mi dělat test, bojím se zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
7.4.10 20:47

ahoj Veroniko,
myslela jsem, že testovat se dá až tak po 14 dnech, tak teď jsem nalomená jestli už koupit test, asi zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
7.4.10 21:15

Testni až 14. den, to budeš mít 100% jistotu jestli to vyšlo nebo ne :wink:

Každý má v těla Pregnyl jinak dlouho tak aby jsi neměla // z Pregnylu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
715
8.4.10 08:34

Dobře, dnes koupím test a udělám až v neděli, ale to čekání to je hrůza a pořád mě pobolívá to břicho, snad je to dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.4.10 08:48

Mě taky pořád pobolíval podbříšek :wink:
V neděli budu čekat na dobré zprávičky :hug:

• Citovat
  • Upravit
denisaL
8.4.10 10:34

Ahoj Mio, přesně vím, jaké pocity zažíváš při čekání po inseminaci. Já jsem před 8 dny byla na 3.pokusu. Moc na to nechci myslet, ale ono to nejde:-) Každopádně, když už 3.IUI nevyjde, půjdu na laparku a tak doufám, že nějakou naději na miminko mám. Přeji ti, ať najdeš na testíku //.

• Citovat
  • Upravit
715
8.4.10 12:23

Ahoj Deniso,
tak to ti moc držím palce a holky psaly, že třetí pokus bývá statisticky nejúspěšnější, tak to snad vyjde.
Já mám už test koupený a schovaný, protože jinak bych to nevydržela a šla ho udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.4.10 12:32

Deniso - moc držím palečky aby vám to vyšlo!!!
My máme Karolínku po 3.IUI :palec:

Mio - dobře si testík schovej a fakt testni až ten 14. den :hug:

Holky, vím čím si procházíte a mám v živé paměti jak jsem byla nervozní a jak jsem čekala na ten den D kdy už budu konečně moc testnout!
Ale určitě to poznáte i bez testíku - někdy to prostě vycítíte. Já jsem po 2.IUI ani netestovala, protože jsem cítila, že to prostě nevyšlo a tak jsem si ani nedělala plané naděje :-? , ale při té poslední IUI bylo všechno tak nějak jiné a tak jsem věděla, že to vyšlo :dance:

Dejte se do klidu a čekejte na // :hug:

• Citovat
  • Upravit
denisaL
8.4.10 13:19

Holky díky, vždycky mě potěší se někde dočíst, že 3.pokus je statisticky nejúspěšnější:-) Jsem ale pevně rozhodnutá si udělat test až opravdu příští středu,to bude 14.den.Mio,jinak to bolení v podbřišku mám taky…jednou nalevo, podruhé napravo píchne, ale většinou jsem to mívala před MS taky…tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
161
8.4.10 18:23

Ahoj, drzim vsem palce, at se inseminace zdari!!!My se tento mesic chystame na nasi druhou..tak uvidime..beru clost.na rust vajicek (ted poprve), tak uvidim,jak na nej budu reagovat :-) a snad aspon dojde k druhemu pokusu.Min.mesic nic, byl pry anovulacni cyklus a hrozne se to tahlo, dostala jsem to az po 8 dnech zpozděni, kdyz uz jsem si pomalu delala nadeje, ze se zadarilo :cry: tak snad tento mesic!!!Snad se nestanu v CARU inventarem.. :lol: Radi bychom jeste jednoho cvrcka.Nase mala se nam podarila na prvni pokus..a ted se to vlece :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí