Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože jsem 10.den po inseminaci a čekání na výsledek mě tak stresuje, že bych si o tom ráda s někým pokecala. Byl to první pokus a spíš počítám s tím, že to nevyjde, ale to čekání je hrozné… Tak snad se najde někdo ve stejné situaci nebo zkušenostmi.
Ahoj Mio, já byla na IUI 2×, ale bohužel se ani jednou nezadařilo. Čekání dobře znám
, to je děs a to i po IVF, které jsem absolvovala jen jednou a teď čekám dvojčátka. Takže i když se to na poprvé nepovede, nezoufej. Každopádně ti přeju ať co nejdřív najdeš // na testu.
Ahoj
Já jsem otěhotněla hned po 1.IUI a 10. den jsem testovala
a byly tam // ![]()
Snaž se myslet pozitivně, za chvilku budeš testíkovat a třeba budeš mile překvapená ![]()
I kdyby to náhodou nevyšlo hned napoprvé tak nezoufej, podle statistik je nejúspěšnější 3.IUI ![]()
Ahoj, nám taky vyšlo 1.IUI, tak mysly pozitivně a kdyby to přeci nevyšlo, tak vyjde další a statisticky je opravdu nejúspěšnější třetí pokus, taky jsem to četla. ![]()
Ahoj Mio, zkušenosti nemám, jen tě chci podpořit a popřát aby miminko dopadlo. Buď pozitivní, to dělá strašně moc
.
ahoj, díky všem za podporu, moc bych si přála aby to vyšlo, trochu mě pobolívá v podbřišku, ale nechce se mi dělat test, bojím se zklamání
ahoj Veroniko,
myslela jsem, že testovat se dá až tak po 14 dnech, tak teď jsem nalomená jestli už koupit test, asi zítra
Testni až 14. den, to budeš mít 100% jistotu jestli to vyšlo nebo ne ![]()
Každý má v těla Pregnyl jinak dlouho tak aby jsi neměla // z Pregnylu ![]()
Dobře, dnes koupím test a udělám až v neděli, ale to čekání to je hrůza a pořád mě pobolívá to břicho, snad je to dobré znamení.
Mě taky pořád pobolíval podbříšek ![]()
V neděli budu čekat na dobré zprávičky ![]()
Ahoj Mio, přesně vím, jaké pocity zažíváš při čekání po inseminaci. Já jsem před 8 dny byla na 3.pokusu. Moc na to nechci myslet, ale ono to nejde:-) Každopádně, když už 3.IUI nevyjde, půjdu na laparku a tak doufám, že nějakou naději na miminko mám. Přeji ti, ať najdeš na testíku //.
Ahoj Deniso,
tak to ti moc držím palce a holky psaly, že třetí pokus bývá statisticky nejúspěšnější, tak to snad vyjde.
Já mám už test koupený a schovaný, protože jinak bych to nevydržela a šla ho udělat.
Deniso - moc držím palečky aby vám to vyšlo!!!
My máme Karolínku po 3.IUI ![]()
Mio - dobře si testík schovej a fakt testni až ten 14. den ![]()
Holky, vím čím si procházíte a mám v živé paměti jak jsem byla nervozní a jak jsem čekala na ten den D kdy už budu konečně moc testnout!
Ale určitě to poznáte i bez testíku - někdy to prostě vycítíte. Já jsem po 2.IUI ani netestovala, protože jsem cítila, že to prostě nevyšlo a tak jsem si ani nedělala plané naděje
, ale při té poslední IUI bylo všechno tak nějak jiné a tak jsem věděla, že to vyšlo ![]()
Dejte se do klidu a čekejte na // ![]()
Holky díky, vždycky mě potěší se někde dočíst, že 3.pokus je statisticky nejúspěšnější:-) Jsem ale pevně rozhodnutá si udělat test až opravdu příští středu,to bude 14.den.Mio,jinak to bolení v podbřišku mám taky…jednou nalevo, podruhé napravo píchne, ale většinou jsem to mívala před MS taky…tak uvidím.
Ahoj, drzim vsem palce, at se inseminace zdari!!!My se tento mesic chystame na nasi druhou..tak uvidime..beru clost.na rust vajicek (ted poprve), tak uvidim,jak na nej budu reagovat
a snad aspon dojde k druhemu pokusu.Min.mesic nic, byl pry anovulacni cyklus a hrozne se to tahlo, dostala jsem to az po 8 dnech zpozděni, kdyz uz jsem si pomalu delala nadeje, ze se zadarilo
tak snad tento mesic!!!Snad se nestanu v CARU inventarem..
Radi bychom jeste jednoho cvrcka.Nase mala se nam podarila na prvni pokus..a ted se to vlece ![]()