Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na kontrolu jsem se měla objednat podle toho, zda budu volat, že mám pozitivní test, nebo že přišla MS. O té krvi jsem také přemýšlela. Počkám do pátku, když čárka bude silnější, tak zavolám do Sanusu.
Ahoj Deniso, já být tebou, tak už bych taky šla na krev. Když jsem šla tento týden s doktorovi s tím že jsem dostala MS 15.den po IUI tak mi přesto chtěli brát krev na hcg pro jistotu. Ale měla jsem negativní test takže nic. Už se těším jak to za 2 týdny zase zkusíme.
Verčo - MS měla dorazit včera. Vždycky jsem před MS malinko špinila už dva dny dopředu, a teď nic. Mám jen bílý výtok. Třeba opravdu plaším, a MS ještě dorazím, proto to chci ještě nechat do toho pátku.
Mio - pokud MS do pátku nedorazí, určitě na krev půjdu…jak to vlastně chodí, když nebudu mít doporučení od lékaře? sama si dojdu do laboratoře a požádám?
Stejně i kdybych byla těhu…bych tomu nevěřila:-) Snažíme se 14 měsíců, to by bylo hrozné štístko teď, když už jsem měla laparku za dveřmi:-)
Ahoj Verčo, na testu zase druhá čárka, slabá, ale krásně vyditelná, tentokrát jsem měla jiný test - Mamatest. V pondělí budu volat do Sanusu.
Deniso gratuluju! (a závidím) ale já už zase stimuluju tak budu doufat, že tentokrát se to povede.
Nevíte kolikrát po sobě se dá IUI opakovat bez přestávky? a kdyby to nevyšlo a šla bych na IVF bylo by to možné hned nebo se musí dělat nějaká pauza?
dík za odpovědi
Mio, děkuji, ale dokud nemám 100% jistotu, tak jsem zatím v klidu, ale i tak si už myslím, že když je slabá čárka na třech druhách testů, že by to mohlo být. … Myslím, že pokusů může být za sebou několik, asi jak uzná doktor za vhodné. Jedna známá byla asi 6×, ale nevím, zda mezi tím dělala pauzy. Co se týče IVF, s tím nemám vůbec zkušenosti.
Deni - zatím potichoučku gratuluji
![]()
Mamatest je nespolehlivější ![]()
Mio - neboj se, určitě se příští měsíc dočkáš i ty ![]()
Je tu někdo,kdo se se mnou podělí o zážitky s inseminací?
Deni - a na kontrolu máš jít kdy?
Zkus zavolat dr., že máš na TT // jestli máš přijít nebo jak budete postupovat
Hele, ale úplně nejlepší by bylo zaběhnout do laborky a nechat si jako samoplátce ten rozbor udělat - z krve by jsi měla 100% jistotu a nemusela by jsi se zbytečně nervovat!
Na to tady ty diskuze jsou, aby jsme se podporovaly

Taky mi to moc pomáhalo abych se nezbláznila