Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
11.4.10 14:22

mio přeju ti aby ti to dopadlo dobře :kytka: .deni já bych si ho udělala taky hned, ale radši jsem ho nekoupila,aby mně to nenutilo.uvidím jak dopadnu příští týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
11.4.10 14:25

Omlouvám se,že vám sem lezu.Nechte si ještě udělat imunologické testy,pak genetiku.My se snažíme 6 let,3× jsem byla na IUI a až pak jsem si doslova tyto testy musela vydupat.Zjistili mi protilátky proti spermatu a zvýšenou srážlivost.A to už jedno dítě máme.Takže inseminace byly na nic a ted jsem po IVF.
Jen taková malá rada.
Krásné odpoledne a hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.10 14:29

holky taky moc děkuju za podporu :hug: hodně to pro mně znamená.byla jsem u dr. čadové na konzultaci,ale přímo svoji doktorku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.10 14:36

mio beru duphaston 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.4.10 14:40

A zase jsme u toho :cert: :cert: :cert:
Každý CAR si dělá jaká vyšetření chce :roll:

U nás se dělá hned při první návštěvě (když nepočítám konzultaci)

• odběr krve (na imunologii, hormonální profil, HIV …)
  • SPG
  • objednají vás zrovna na HSG nebo na laparku

po všech výsledcích se jde na další „KO“ a tam se už domluví na přesném postupu, na IUI X IVF, na stimulaci… dostanete stimulační protokol (je to tam přesně datumově a jak pro blbce :oops: ale to je dobře, protože každý zazmatkuje) nebo se dostavíte až po MS pro léky.

V protokolu bylo napsané úplně přesně kolik a kdy (datum, DC, čas) si mám vzít léků nebo píchnout injekci, kdy mám jít na kontrolní UTZ (datum, čas), kdy si píchnout Pregnyl, kdy jít na IUI a jaké léky po IUI … bylo to super, člověk měl přehled :palec:

• Citovat
  • Upravit
14
11.4.10 14:50

poprvé jsem byla na IVF v UNICE v BRNĚ. a pak už jenom obilnák až doted. já kromě toho myomu žádný problém nemám, jen to chce to štěstíčko.u mého přítele je to horší. ten mít svoje vlastní děti nemuže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
11.4.10 15:08

Jaruško,nevěš hlavu,povedlo se to jednou povede se to podruhé a za chvíli budeš chovat mimiško :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.10 15:22

hermi, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.4.10 16:51

Jak asi víte jsem 14dní po 1. IUI a test negattvní a MS nepřišla, tak i když se smiřuju s tím, že to hold na poprvé nevyšlo je ve mě tak 1% naděje, že by to mohlo dopadnout dobře, máte s tím někdo zkušenost, myslím negativní test a přesto těhotná? Dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.10 17:07

je možný, že měsíčky mužeš dostat později. já jsem je při 2 inseminaci dostala taky až po 14ti dnech. tělo dostalo záhul.ale moc bych ti přála aby ti to vyšlo. mně kdyby někdo viděl do hlavy, tak by se asi zhrozil, jak se mi stále převalují myšlenky jak to asi dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.10 17:22

tak už jsem začala i krvácet, naděje je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
11.4.10 19:41

:-( To je mi moooc líto :cry: Já jsem po 1 iui dostala menzes dřív než jsem měla.10tý den po iui :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.4.10 19:54

Jaru to je mi líto. Ani nevím co na to říct, máš už toho za sebou hodně, ale veřím, že se dočkáš a budeš se brzo koukat jak ti roste pupík. Je to všechno stresující a to tomu asi taky moc nepomáhá, tak se zkus nějak zabavit, já jsem začala plést košíky z pedigu a ceklem se u toho zabavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaL
11.4.10 20:49

Jaruško, tak to je mi líto, ale prosím, nevěš hlavu a mysli pozitivně. Jednou se na nás všechny štěstí usměje. To by bylo přeci hrozně nespravedlivé.

• Citovat
  • Upravit
DenisaL
11.4.10 20:53

Mio, sousedka měla dva negativní testy a přesto byla těhotná. Teď má krásného chlapečka. Naděje je vždycky, když ne tento měsíc, tak ty další…:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex