Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
DenisaL
15.4.10 20:43

Tak tohle jméno čtu poprvé, a to jsem diskuse pročítala hodně:-( Tvůj partner má špatný spermiogram?

• Citovat
  • Upravit
42
15.4.10 20:48

Ano,má špatný spermiogram,byl i na M/T-nikde nic tu nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaL
15.4.10 20:50

promiň, asi se ptám hloupě, ale M/T nevím, co znamená:-(

• Citovat
  • Upravit
42
15.4.10 20:55

M/T-to jsem tady vyčetla pro to tuhle zkratku-messa tessa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaL
15.4.10 20:58

aha, tak z toho nejsem stejně moudrá:-). No, ale důležité je,aby bylo vše v pořádku, a třeba tahle IUI se podořila.

• Citovat
  • Upravit
42
15.4.10 21:04

špatně ponesu pokus se nezadaří,dnes jsem zrovna podala žádost na pojištovnu na léky pro IVF.Co si brala za léky při inseminaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaL
15.4.10 21:07

Před IUI mně akorát píchli pragnyl a den po IUI jsem začala brát duphaston na 10 dní. Jinak nic. Vladisku, přeci kdyby nebyla šance, tak by ani to IUI u tebe nezkoušeli, ne???

• Citovat
  • Upravit
42
15.4.10 21:11

Já brala od 3dne měsíčků léky,každý den jednu-10dní.Pak pregnyl,dnes ta inseminace a od zítřka 2× denně na udržení léky.Já mám všechny výsledky-vyšetření v pořádku,vždyt jsem v Caru byla donedávna jako dárkyní vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.4.10 14:23

Ještě jednou mám holky dotaz, nevíte kolikrát se dá IUI opakovat po sobě a když by to vypadalo na IVF tak jestli to jde rovnou nebo tam musí být pauza?
Dík za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.4.10 14:38

IUI ti pojišťovna hradí 6krát do roka a jak často na něho půjdeš to záleží jen na tom jak se domluvíš s dr.

No a kolikrát jít na IUI a potom na IVF - to je různé, záleží na tom jak na mimčo „spěcháte“, čemu víc věříš a co je pro vás výhodnější finančně......!

Záleží jen a jen na tobě jak si to naplánuješ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
715
16.4.10 20:12

Veroniko díky za odpověď. Tak doufám, že se nám to podaří brzo a taky že bude dobrá spolupráce s doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.4.10 21:54

IUI

Ahoj holky,kolikátý den po IUI dály těhu test?To se nedá vydržet,byla jsem minulý čtvrtek v CARU :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisaL
23.4.10 07:06

Ahoj Vladisku, dělala jsem si test 13.den po IUI a už tam byla slabá čárečka krásně vidět. Vydrž to ještě alespoň do středy.

• Citovat
  • Upravit
42
23.4.10 21:13

IUI

Ahoj Deniso,to čekání je dlouhé,stále na to musím myslet.Takže ty jsi těhotná?Byla jsi prvně na inseminaci či už po kolikáté?Já prvně.Hrabe mi už tak,že,přiznávám bez mučení :lol: ,již den před IUI jsem zatrhla milování,jednak mi není nejlíp z toho zobání hormonů,už 3týdnem,a taky pokud se tam již něco ve mně děje,at to nic neohrozí.Moc po miminku toužíme,což jako tady každá z nás,že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisaL
26.4.10 07:59

Vladisku, na IUI jsem byla třikrát, a až tento třetí pokus se zadařil,i když už jsme s tím vůbec nepočítali:-) Zítra jdu na ultrazvuk, tak doufám, že už tam bude něco málo vidět:-) Vím, že čekání je hrozné, prožila jsem to třikrát,takže tě chápu, že už bys nejradši testovala. Kolikátý jsi den po IUI?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex