Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
aha, tak z toho nejsem stejně moudrá:-). No, ale důležité je,aby bylo vše v pořádku, a třeba tahle IUI se podořila.
špatně ponesu pokus se nezadaří,dnes jsem zrovna podala žádost na pojištovnu na léky pro IVF.Co si brala za léky při inseminaci?
Před IUI mně akorát píchli pragnyl a den po IUI jsem začala brát duphaston na 10 dní. Jinak nic. Vladisku, přeci kdyby nebyla šance, tak by ani to IUI u tebe nezkoušeli, ne???
Já brala od 3dne měsíčků léky,každý den jednu-10dní.Pak pregnyl,dnes ta inseminace a od zítřka 2× denně na udržení léky.Já mám všechny výsledky-vyšetření v pořádku,vždyt jsem v Caru byla donedávna jako dárkyní vajíček
Ještě jednou mám holky dotaz, nevíte kolikrát se dá IUI opakovat po sobě a když by to vypadalo na IVF tak jestli to jde rovnou nebo tam musí být pauza?
Dík za odpovědi.
IUI ti pojišťovna hradí 6krát do roka a jak často na něho půjdeš to záleží jen na tom jak se domluvíš s dr.
No a kolikrát jít na IUI a potom na IVF - to je různé, záleží na tom jak na mimčo „spěcháte“, čemu víc věříš a co je pro vás výhodnější finančně......!
Záleží jen a jen na tobě jak si to naplánuješ ![]()
Veroniko díky za odpověď. Tak doufám, že se nám to podaří brzo a taky že bude dobrá spolupráce s doktory.
Ahoj holky,kolikátý den po IUI dály těhu test?To se nedá vydržet,byla jsem minulý čtvrtek v CARU ![]()
Ahoj Vladisku, dělala jsem si test 13.den po IUI a už tam byla slabá čárečka krásně vidět. Vydrž to ještě alespoň do středy.
Ahoj Deniso,to čekání je dlouhé,stále na to musím myslet.Takže ty jsi těhotná?Byla jsi prvně na inseminaci či už po kolikáté?Já prvně.Hrabe mi už tak,že,přiznávám bez mučení
,již den před IUI jsem zatrhla milování,jednak mi není nejlíp z toho zobání hormonů,už 3týdnem,a taky pokud se tam již něco ve mně děje,at to nic neohrozí.Moc po miminku toužíme,což jako tady každá z nás,že? ![]()
Vladisku, na IUI jsem byla třikrát, a až tento třetí pokus se zadařil,i když už jsme s tím vůbec nepočítali:-) Zítra jdu na ultrazvuk, tak doufám, že už tam bude něco málo vidět:-) Vím, že čekání je hrozné, prožila jsem to třikrát,takže tě chápu, že už bys nejradši testovala. Kolikátý jsi den po IUI?
Tak tohle jméno čtu poprvé, a to jsem diskuse pročítala hodně:-( Tvůj partner má špatný spermiogram?