Co s mrazáčkama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
6.4.10 15:48

Co s mrazáčkama?

Ahoj holky,myslím,že tento problém se tu už jednou probíral,ale přesto,poradte.S bývalý manželem máme zmražený 4 embria,dvě a dvě.Jsme už 3 roky rozvedený a embrijka nejsou z mých vajíček,ale z darovaných-asi proto k nim nemám žádný citový vztah,mám nového přítele a o embrijka já ani můj bývalý manžel nestojíme :oops: Nevíte za jakých podmínek by se dali darovat a jestli je na to taky nějaký pořadník jako v případě darovaných vajíček?Platily jsme dárkyni 5 tis.za darovaná vajíčka a je mi líto embrijka jen tak zlikvidovat,když by za ně byl někdo rád?Jinak jsou v kryobance u Apolináře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
6.4.10 15:52

napadá mě jedno, totiž, že by o tom měl rozhodnout hlavně tvůj bývalý ne? :nevim: Vždyť to byly jeho spermie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.4.10 15:56

verů - ségra tohle s exmanželem řešila, nakonec se rozhodli embrya zlikvidovat. Museli donést na papíře žádost, s ověřenými podpisy obou dvou. Myslím že s darováním to bude podobné, taky bude nutný souhlas obou „rodičů“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
6.4.10 17:03

Myslím, že existuje taky něco jako výzkum? že by nebyly přímo zlikvidované, ale využily se na nějaké pozorování apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.4.10 13:36

Holky,dík za rady.Bejvalej manža se uvolil,že je darujeme,mě by bylo líto dát je na pokusy nebo zlikvidovat brrr :cry: Ale musí prej na genetický testy z krve,tak snad se na to nevyprdne a pak chtěj taky od nás od obou podepsat papíry.CHci dát těm mrazáčkům šanci,když už to nevyšlo nám,tak snad se zadaří :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí