Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina258 no sance neni moje telo zabije veskere sperma ktere projde takze nam zbyva jen iui nebo ivf
snazime se pres 3 roky a zjistili to teprve nedavno takze u nas je nepravdepodobne ze otehotnim normalne
@Pitrrisek to mě mrzí u nás je to problém trochu že spermiemi ale není to nějak hrozne a u mě zase problém s MS a ovulaci a do toho se léčím s prolaktinem
@Pitrrisek nemás fb ráda bych si o tom popovídala kdyby jsi chtěla ![]()
@Pitrrisek @martina258 Ahoj holky, jak jste dopadly? Já mám dnes 9 dní po první IUI. Zítra bych si už nejraději udělala test
pan doktor nám řekl, že po 17 dnech se mám otestovat, ale to je šíleně dlouho
tak jsme se s manželem shodli, že budeme testovat po 14, ale já to chci vědět dřív jak on a mít pro něho v případě pozitivního výsledku překvapení
co myslíte, mám se testnout? od 2hého dne po IUI beru Duphaston, tak nevím, jestli nemůže být test ovlivněný?
Holky tak dneska jsem myslela, že mám infarkt. Dnes jsem 18 dní po inseminaci už čtvrté a vykouklo na mě tohle. Myslela jsem, že to absolutně nevyšlo, pár dní jsem spinila, tak jsem myslela že přijde MS tak si test udělala až teď a ono dvě čárky. Nechci se radovat předčasně, už se snažíme dva roky 3 neúspěšne inseminaci a jedno ivf neúspěšne, tak snad to bude krásný vánoční dárek. V pondělí jdu na krev, ale to čekání je hrozne.
Zdravím 😊.. Jsem tu nováček… Jsem 10.den po IUI, a to čekání je hrozné, v pátek si mám dělat test, Tak nějak tomu nedávám moc šancí, ale stejně jsem nervózní, pořád pročítám stránky 😏 a to už po IUI doma 7letou slečnu a teď mi přijde, že jsem netrpělivá ještě víc než před těmi 7 lety…Hujerka mooc držím palečky, ať odběr krve dopadne dobře😊
@Julietula taky držím palečky ať se povede. U nás to dopadlo dobře Hcg 1690 a podle ultrazvuku 6 týden tehu. Tak snad bude vše v pořádku.
@hujerka píše:
@Julietula taky držím palečky ať se povede. U nás to dopadlo dobře Hcg 1690 a podle ultrazvuku 6 týden tehu. Tak snad bude vše v pořádku.
Děkuji. Budu taky držet palečky, ať vše probíhá v pořádku 😊
Dobrý den. Jsem tady nová a chtěla bych znát vaše názory na moje těhotenské testy.
Děkuji.
Ahoj všichni ![]()
Chtěla bych se zeptat jestli 10 den po inseminaci jste měli nějaké příznaky bolesti prsou, bolesti podbřišku, nevolnosti apod…
Já jsem desátý den po inseminaci a žádné příznaky nemám, akorát den po Insiminaci mě bolel drobet podbřišek a to bylo vše. Děkuji vám, za pripadne odpovědi
![]()
Dobre ráno jsem 13 dny po owitrelu. 10 dny po inseminaci. Mislite je toje ještě inekce