Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
638
14.8.18 18:31

@Pitrrisek je pardon na podruhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.8.18 20:25

@martina258 no sance neni moje telo zabije veskere sperma ktere projde takze nam zbyva jen iui nebo ivf :,( snazime se pres 3 roky a zjistili to teprve nedavno takze u nas je nepravdepodobne ze otehotnim normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 20:54

@Pitrrisek to mě mrzí u nás je to problém trochu že spermiemi ale není to nějak hrozne a u mě zase problém s MS a ovulaci a do toho se léčím s prolaktinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 20:59

@Pitrrisek nemás fb ráda bych si o tom popovídala kdyby jsi chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.8.18 21:16

@martina258 Peťula… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.8.18 13:18

IUI

@Pitrrisek @martina258 Ahoj holky, jak jste dopadly? Já mám dnes 9 dní po první IUI. Zítra bych si už nejraději udělala test :oops: pan doktor nám řekl, že po 17 dnech se mám otestovat, ale to je šíleně dlouho :roll: tak jsme se s manželem shodli, že budeme testovat po 14, ale já to chci vědět dřív jak on a mít pro něho v případě pozitivního výsledku překvapení :) co myslíte, mám se testnout? od 2hého dne po IUI beru Duphaston, tak nevím, jestli nemůže být test ovlivněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.12.19 20:53

Holky tak dneska jsem myslela, že mám infarkt. Dnes jsem 18 dní po inseminaci už čtvrté a vykouklo na mě tohle. Myslela jsem, že to absolutně nevyšlo, pár dní jsem spinila, tak jsem myslela že přijde MS tak si test udělala až teď a ono dvě čárky. Nechci se radovat předčasně, už se snažíme dva roky 3 neúspěšne inseminaci a jedno ivf neúspěšne, tak snad to bude krásný vánoční dárek. V pondělí jdu na krev, ale to čekání je hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.12.19 21:04

Zdravím 😊.. Jsem tu nováček… Jsem 10.den po IUI, a to čekání je hrozné, v pátek si mám dělat test, Tak nějak tomu nedávám moc šancí, ale stejně jsem nervózní, pořád pročítám stránky 😏 a to už po IUI doma 7letou slečnu a teď mi přijde, že jsem netrpělivá ještě víc než před těmi 7 lety…Hujerka mooc držím palečky, ať odběr krve dopadne dobře😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.12.19 21:16

@Julietula taky držím palečky ať se povede. U nás to dopadlo dobře Hcg 1690 a podle ultrazvuku 6 týden tehu. Tak snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.12.19 21:30
@hujerka píše:
@Julietula taky držím palečky ať se povede. U nás to dopadlo dobře Hcg 1690 a podle ultrazvuku 6 týden tehu. Tak snad bude vše v pořádku.

Děkuji. Budu taky držet palečky, ať vše probíhá v pořádku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 09:21

10 den po IUI

Dobrý den. Jsem tady nová a chtěla bych znát vaše názory na moje těhotenské testy.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5
26.11.22 20:04

Ahoj všichni ;)
Chtěla bych se zeptat jestli 10 den po inseminaci jste měli nějaké příznaky bolesti prsou, bolesti podbřišku, nevolnosti apod…
Já jsem desátý den po inseminaci a žádné příznaky nemám, akorát den po Insiminaci mě bolel drobet podbřišek a to bylo vše. Děkuji vám, za pripadne odpovědi :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 10:58

Dobre ráno jsem 13 dny po owitrelu. 10 dny po inseminaci. Mislite je toje ještě inekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.23 11:01

Co mislite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat