Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
548
11.7.14 12:29
@ritta píše:
Drzim ti moc palecky a urcite se ozvi;-) A jak dlouho se pokousite? My dva a půl roku…

Děkujim věřím že to výjde. No normální cestou jsme se pokoušeli, cca 1 1/2 roku. Pak jsme to začali řešit a přišlo se na to, že je problém a klasickou cestou není šance. Inseminaci jsem postoupila svou první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.7.14 11:52

Tak jsem si dnes dělala těhu test (od mamatest)11den po inseminaci a vyšel negativně :(
Druhý test budu dělat ještě 15den a uvidím…
Myslíte, že ten druhý test může vyjít, i když první nevyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
14.7.14 19:41
@Lucinda81 píše:
Tak jsem si dnes dělala těhu test (od mamatest)11den po inseminaci a vyšel negativně :(
Druhý test budu dělat ještě 15den a uvidím…
Myslíte, že ten druhý test může vyjít, i když první nevyšel?

Ja myslím ze 11. den je moc brzo.Zkus v den ocekavane menstruace. Beres nejake hormony na udržení? Ja Duphaston dvakrát denně celkem 20 dni a pak se uvidí a mam si teprve udělat testik, pokud mrska neprijde. Jeste vydrž. Ja musím do 31.7.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.7.14 19:45
@ritta píše:
Ja myslím ze 11. den je moc brzo.Zkus v den ocekavane menstruace. Beres nejake hormony na udržení? Ja Duphaston dvakrát denně celkem 20 dni a pak se uvidí a mam si teprve udělat testik, pokud mrska neprijde. Jeste vydrž. Ja musím do 31.7.:-(

Děkuji dala jsi mi naději :) Snad to opravdu bylo brzo. Hormony žádné neberu a doktor říkal, že mám počkat, zda to dostanu či ne. Až na to, že to mívám nepravidelně, takže nemohu odhadnout, kdy by to mělo přijít…Takže ten druhý test mám dělat ten 15den po inseminaci nebo ještě později???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
15.7.14 07:46
@Lucinda81 píše:
Děkuji dala jsi mi naději :) Snad to opravdu bylo brzo. Hormony žádné neberu a doktor říkal, že mám počkat, zda to dostanu či ne. Až na to, že to mívám nepravidelně, takže nemohu odhadnout, kdy by to mělo přijít…Takže ten druhý test mám dělat ten 15den po inseminaci nebo ještě později???

Ja to prave po vysazení HA vůbec nemela, takze jsem brala hormony abych vůbec menstruovala.Po první inseminaci jsem dostala zavádět Crinone a teď po druhý polykat Duphaston.Je to pravě i na připadne udržení tehu. Tezko se to u tebe odhaduje ale zkus urcite nejdříve 15.den.Treba uz tam slabounká bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
17.7.14 08:52
@ritta píše:
Ja to prave po vysazení HA vůbec nemela, takze jsem brala hormony abych vůbec menstruovala.Po první inseminaci jsem dostala zavádět Crinone a teď po druhý polykat Duphaston.Je to pravě i na připadne udržení tehu. Tezko se to u tebe odhaduje ale zkus urcite nejdříve 15.den.Treba uz tam slabounká bude ;)

Tak bohužel se nepovedlo :zed: Dneska jsem dostala svoje dny, tak jsem z toho docela smutná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
18.7.14 09:45

Ahoj holky, moje první inseminace byla bohužel neúspěšná, včera jsem to dostala :( Chci se zeptat za jak dlouho lze provést další pokus, musím počkat nebo to lze vlastně hned další měsíc (po 10.den cyklu)??? Doktor mi totiž říkal, že se uvidíme zase, pokud to dostanu tak ten 10den cyklu, což je vlastně další měsíc po první neúspěšné inseminaci. Přítel zase říká, ať si nechám delší odstup…Co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
19.7.14 11:16
@Lucinda81 píše:
Tak bohužel se nepovedlo :zed: Dneska jsem dostala svoje dny, tak jsem z toho docela smutná :nevim:

To je mi moc líto. Taky jsem z toho byla smutná, nastesti manžel je úžasnej a spis me drží a hlavně je optimistickej, coz mne chybi. Nezoufej, rikaji, ze první pokus je casto neuspesnej. Vyjde to třeba napodruhe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
19.7.14 11:22
@Lucinda81 píše:
Ahoj holky, moje první inseminace byla bohužel neúspěšná, včera jsem to dostala :( Chci se zeptat za jak dlouho lze provést další pokus, musím počkat nebo to lze vlastně hned další měsíc (po 10.den cyklu)??? Doktor mi totiž říkal, že se uvidíme zase, pokud to dostanu tak ten 10den cyklu, což je vlastně další měsíc po první neúspěšné inseminaci. Přítel zase říká, ať si nechám delší odstup…Co je lepší?

Ahoj.Ja jsem byla hned následující cyklus, muzes chodit podle me za sebou. Tusim, ze to asi zase nevyšlo, jsem sice 9.den po inseminaci ale mam pocit ze se v mem tele nic neděje :( Ptala jsem se doktora zda můžeme hned zase na pripadny treti pokus a on ze jo.Jen si musím vyzvednout clostilbegyt, prirozene totiz neovuluju:( Zkus si tam ale zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
19.7.14 11:37
@ritta píše:
Ahoj.Ja jsem byla hned následující cyklus, muzes chodit podle me za sebou. Tusim, ze to asi zase nevyšlo, jsem sice 9.den po inseminaci ale mam pocit ze se v mem tele nic neděje :( Ptala jsem se doktora zda můžeme hned zase na pripadny treti pokus a on ze jo.Jen si musím vyzvednout clostilbegyt, prirozene totiz neovuluju:( Zkus si tam ale zavolat.

Děkuji za info. Už jsem tam volala a jde to hned, akorát zrovna mají v laboratoři dovolenou, takže musím počkat na další cyklus, tedy až v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
23.7.14 17:58

Ahoj.Tak druha inseminace taky nevyšla:-( Dostala jsem to 26.DC. Je mi tak moc smutno.Asi si dam mesic pauzu a pak treti pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
23.7.14 18:13

Holky je lepší 6 pokusů (zavedení sperma)nebo 3 pokusů (zavedení více spermií)? Nebo to je v podstatě jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
13.9.14 10:47

Dotaz

Tak v pátek jsem byla na druhé inseminaci a ta proběhla bez problému narozdíl od té první (špatně mi bylo asi stresem a že jsem nic nejedla, jelikož doktor říkal, že to nemohlo být ze zákroku a taky nebylo, protože teď je mi fajn).
Moc ráda bych, aby ta druhá vyšla.
Bohužel jsem onemocněla hned na druhý den, nebude to problém? Nemám se bát, že to nemoc pokazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
6.11.14 09:49

Tak mám smůlu. Neuzrálo mi tento cyklus žádné vajíčko, tak aby se dalo použít. Takže musím počkat do dalšího cyklu a doktor mi napíše nějaké prášky na podporu. Máte někdo stejnou zkušenost? A doplací se za ty prášky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.15 08:47

Dotaz

Ahoj holky jsem po první enseminaci 11den a začala jsem malinko spinit, mám docela bolesti v podbřišku celých 11 dní nevím zda je to dobře,, jsem čím dál tím nervoznejsi :,(. Copak vy?

Příspěvek upraven 10.06.15 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital