Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky ![]()
já jsem tento měsíc po 7mé IUI, která už byla placená. Zatím to nevyšlo, už mám zažádané příští měsíc o první IVF. Já si testy ze zásady nedělám, nechci být zklamaná, vždy čekám na MS, ale každý to bere jinak. Záleží na tom, jestli ti píchli Pregnyl nebo ne. Může to ovlivnit výsledek testu.
Ahoj Mia08 já jsem čtvrtý den po první inseminaci a jsem nervózní jaký bude výsledek na těhotenském testu za 14 dní doufám že pozitivní tak ti držím palečky.
Ahoj,pročitam si ty vaše članky a hned je mi lip.Minuly měsic jsem byla taky na prvni inseminaci,ale nezdařilo se.Chystam se na druhou,je mi 30let a manželovi bude 39.O mimi se snažime už strašně dlouho,ale zatim neuspěšně.Moc si přejeme,aby nam to už konečně vyšlo.
AHOJ JÁ TÉŽ BYLA PŘED 3 NEDĚLAMA NA 1 INSEMINACI DNES JSEM SI UDĚLALA TESTÍK A BOHUŽEL JEDNA ČÁRKA MÁM VYSADIT ULTROGESTAN A MĚLA BY PŘIJÍT MENSTRUACE TAK UVIDÍME JSOU TO TEDA NERVÍKY MI SE S MANŽELEM POKOUŠÍME UŽ 2ROKY TAK UVIDÍME ![]()
ahojky, chodíte sem ještě někdo? kdo máte zkušenosti s inseminací? Jsem dnes 10 den po první IUI, druhý den mě bolelo v podbříšku a bývá mi ráno špatně při čištění zubů a občas i odpoledne. Dělala jsem si 9 den testík, vím je to asi hodně brzo, ale nějak jsem to nemohla vydržet, ale byl negativní … nakonec jsem zjistila, že je už dva roky starý. myslíte, že by tam ještě mohla být nějaká šance na // ?? ![]()
Melukaj vydrž jeste
. Ja si testík dělala az 11 den. Jinak sance urcite je.
Já na inseminaci byla před 6 lety a vyšla na poprve a ted v zaří taky vyšla. Takze držím pěstičky
Říkala jsem, že to zkusím až asi v pondělí. Mám strach
já vím, nejsem jediná, je hoodně moc případů. Snažíme se s přítelem cca rok a půl a nic, nepracují mi vaječníky jak mají. nejprve jsem dostávala prášky, na ty mé tělo nereagovalo, poté injekce, na ty také nic až pak jsem dostala nějaké dvoje prášky a dvojité dávky inejkcí, až pak tělo zareagovalo, vyrostlo 6 folikulů, a pak tedy následovala ta inseminace … člověk by nevěřil, jaké s tím člověk bude mít problémy, až bude chtít miminko
Vám gratuluji
super!
Tak to máš velikou šanci že se to povede. Já treba tyden před testem nemohla mit upnuty kalhoty. desne mi vadily a chodila jsem a chodim často na wc. Zitra jdu na prvni ultrazvuk tak se těsim
Mi povidej. Taky jsem si to oplakala. Zkoušely jsme pred 6 lety IVF a nepovedlo se a mezi dalším cyklem na IVF jsem šla na inseminaci a povedlo se. Já říkam ze je to na náhode.
Ty jo, to si myslím. Kort když se nepovedlo IVH a pak inseminace jo
tak je to dobře
my to známe v rodině, teta má jednoho klučinu též z IVH a dlouhooo se jim nedařilo a druhého pak už jen za pomocí myslím inseminace a povedlo se. známá dokonce nemohla mít mimi vůbec, tak si nakonec adoptovala holčičku a pár let poté se jim normálně povedl klučina. je to strašně zvláštní, je to o klidu atd. … ale jak má být člověk klidný že?
jj ale já ted byla fakt klidná. Na inseminaci jsem šla 17 a jeste po ní jsem šla zpet do práce a normalne jsem to brala jak řekl Dr. nahrada za pohlavni styk
, jen se svezly mršky líne
. No ale to vis ze jsem doufala že se to povedlo a ono joo. Hlavne se nestresuj a mej dobrou naladu. To hodne dela. me navic znama porodni asistentka říkala, že ted po letě je to idealni. Břísko mame vyhřáty
a slunicko pry děla divy. a jeste mi poradila calibrum baby plan brát
To já sluníčko miluji a venku jsem pořád, takže využívám každého kousíčku
já jsem byla na IUI 26, tak uvidíme. Já mám i takové smíšené pocity, na jednu stranu mám strach z toho, že se to nepovede a na druhou stranu strach z toho, že se to povede
tak nevím, zdali jsem normální
bude to změna, ale těším se a zároven bojím, zda to bude dle mých představ, i když tak většinou nic není, že?
já beru také nějaké léky na podporu těhotenství, dostala jsem je od lékaře, plus k tomu nějaké prášky na cukr, prý také mění hormony a pak ještě kyselinu …
ja ti rozumim, radší byt smířená že se to nepovede, ale velice krásne natešená ze se to povede. Znam to
.
tak ti nevím, mám si koupit testík a ráno to zkusit znovu už s platným nebo mám ještě počkat?
kurnik, to je dilema toto