Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JJ mama test ten sikupuji vždycky
už ani nevím kolik jsem si jich dělala předtím, bych na nich snad zkrachovala a to ina to, že jsou v celku levné ![]()
Lucie82:
tak to budu držet palečky!!
já byla 26, to už jsem tu psala … nějak tomu začínám nevěřit ty jo, že se zadařilo. uvidíme, zítra si koupím ráno testík a zkusím ho hned
bude to jedenáctý den, to už by mělo být poznat nebo co myslíte?
Tak holky nic
dnes 11 den a jedna čárka, máme smolíka … desátého bych to měla dostat, tak už zjišťuji, zdali můžu hned pokračovat v další léčbě, aby se udělala hned další inseminace …
Melukaj nezoufej, vajíčko se může zahnizďovat déle tak mu můžu trvat déle než začne produkovat hcg… jestli máš termín ms 10. tak máš ještě šanci
Zkusím to ještě v pondělí. vím, taky si říkám, jestli není ještě brzo, na druhou stranu zase, aby se začalo hned od prvního dne menstruace zase s léčbou a přípravou na tedy druhou IUI. tak uvidíme v pondělí … je to přeci jen ještě pár dní
chjooo, je mi smutno …
Je taky pravda, že mám i delší cykly atd., tak ještě budu majinkato doufat ![]()
melukaj jeste se to mohlo povést a je brzy treba. Jinak já dnes byla na krvi a na ultrazvuku a asi čekame dvojčata. Obě vajíčka se povedlo oplodnit. Takze za dva tydny jdu na kontrolu a uvidime jestlki tam budou srdíčka
Jééé dvojčátka
ty by se mi líbily, horší je to s financema a tím vším okolo … stát vůbec nepodporuje
ale gratulují!! ![]()
Tak bohužel nic
ze soboty na neděli jsem to dostala a dnes ráno jsem se vzbudila takovou ukrutnou bolestí břicha
a nějak to stále pokračuje, už dvě hodiny, jen v menších intervalech
tohle jsem ještě nezažila při menstruaci
![]()
Ahoj Holky, jsem 10 den po první inseminaci, po celou dobu mám tlak v břiše, poslední 2dny mi je na zvracení, bolí mě strašně prsa, a nemám vůbec hlad, dokonce nemám chuť ani na čokoládu, kterou mám moc ráda. Také mě jakoby tlačí mezi krkem a hrudníkem, možná žáha. Zatím se držím a test jsem si neudělala.
Má někdo stejné příznaky? Myslíte, že by to mohly být příznaky těhu? Děkuju
Dobrý den, dnes jsem byla na inseminaci. Nebylo to nic hrozného, akorát veliký tlak. Asi 20 minut jsem čekala v čekárně, vše vcelku v poho, tak jsem pak jela domů. Na chvíli jsem si lehla a přešlo mě trochu i bolení v podpříšku.
Jenže když jsem vstala, začala se mi motat hlava a udělala se mi nevolno. Nemohla jsem ani stát na nohách, jak mi bylo špatně. Teď k večeru se to zklidnilo. Chci se zeptat, zda máte také podobnou zkušenost? A stáváli se to, nebo je něco špatně? Děkuji.
Ahojky. Vcera jsem byla na druhé inseminaci.Taky je mi od vcera mdlo a mota se mi hlava a boli cely podbřišek. Ale podbřišek mne bolel i po minule inseminaci skoro pet dni. To cekani bude teďka ale nejhorší. A uz je ti lepe?
@ritta píše:
Ahojky. Vcera jsem byla na druhé inseminaci.Taky je mi od vcera mdlo a mota se mi hlava a boli cely podbřišek. Ale podbřišek mne bolel i po minule inseminaci skoro pet dni. To cekani bude teďka ale nejhorší. A uz je ti lepe?
Ano, už je to ok, ted jen čekám, zda se podaří
Špatně mi bylo jen ten den po inseminaci.
Drzim ti moc palecky a urcite se ozvi;-) A jak dlouho se pokousite? My dva a půl roku…