Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.15 08:53

Zdravím mohla bych se přidat? včera jsem byla na zákroku. po clostíku jsem měla jeden folikul tak ted jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.7.15 10:39

A jak to dopadlo? Ja jsem dnes 10.den po třetí IUI.. Stokrát jsem si říkala, že netestnu dřív než za 14 dní a jasně že jsem dnes testla a sněhobílo. Vím že je brzy, ale stejnak myslím, že to zase nedopadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.7.15 16:38

Ahojky, já jsem dnes 7 dní po první IUI, na krev jdu 21.7. Nějak nijak se nesleduju, akorát mě sem tam pobolí podbřišek a poslední tři dny mám výtok bez svědění a pálení tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.7.15 17:04

To já mam taky, pokaždý, tedy přesněji ted potřetí… Dostala jsi Pregnyl před IUI? A bereš Duphaston?
Po píchnutí Pregnylu jsem jen měla pár dní občasný pobolívání vaječníků a pak po nasazení Duphastonu navíc občas nevolnosti, břicho jak balon a pnutí prsou. Taky se nijak zvlášt nesleduju, ale tohodle si fakt nevšimnout nejde :))
Bohužel těhotenský příznaky to nejsou (tedy alespoň ty předchozí 2 pokusy to nebyly), je to z toho Duphastonu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.7.15 21:49

Tak to ja mam utrogestan, vasopirin ajeste cosi.. Jj pregnyl jsem mela, ale nikdy pred tim me to taknedelalo ( to jsme meli casovany styk )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.7.15 22:51

Tak uvidíme no, co z toho bude… :)
ale příště když tak zkusim spíš ten utrogestan, to jsou vaginální globule nějaký ne? Je to hodně omezující? Myslim stran vytékání pak a tak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.7.15 23:57

@makarka
Daji se i polykat, ale zalezi jak rekne Dr. me se po nich treba mota hlava, ale jinak se to da..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.7.15 11:44

@evika 12

No já mam test sněhobílý a navíc silný dojem, že to každou chvílí dostanu, tak už jsem myšlenkama u dalších pokusů :(
Tak at jsi úspěšnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.7.18 15:24
@VERONIKA píše:
Ahoj

Já jsem otěhotněla hned po 1.IUI a 10. den jsem testovala :oops: a byly tam // :palec:

Snaž se myslet pozitivně, za chvilku budeš testíkovat a třeba budeš mile překvapená :hug:

I kdyby to náhodou nevyšlo hned napoprvé tak nezoufej, podle statistik je nejúspěšnější 3.IUI :wink:
. Ahojik tobe se podarilo hned pri prvnim? :potlesk: no parada ja sem 4 den a cekani je hrozneeee snazim se o tom nepremyslet ale nejak to nejde :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 16:24

Iui

Ahoj holky tak jsem dneska 11 dní po iui beru na udržení utrogestan tak nevím sice mě bolí bradavky a sem tam i prsa ale četla jsem že to může být po utrogestanu a proto to neprirovnavam k tehu příznakům občas mi je i blbě po ránu ale to není nic hrozneho je tu někdo v podobné situaci jako já ráda bych si o tom popovídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.8.18 18:02

@martina258 ahojik mela sem neco podobneho ale nevyslo to :,( ale to neznamena ze to u tebe nemohlo vyjit drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 18:04

@Pitrrisek moc v to nedoufam můžu se zeptat kdy si testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 18:08

@Pitrrisek a můžu se zeptat kolik ti bylo při iui když to nevyšlo? Jestli to nevadí že se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
14.8.18 18:15

@martina258 no bylo to prvni iui a testovala sem 15 den a 16 prisla ms a zitra jdu na druhou :dance: mam 29 procpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.8.18 18:26

@Pitrrisek jen že máš ještě velkou šanci otěhotnět klidně na poprvé a jak dlouho se snažíte? Mě je 26 a snažíme se 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí