Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím mohla bych se přidat? včera jsem byla na zákroku. po clostíku jsem měla jeden folikul tak ted jen doufat.
A jak to dopadlo? Ja jsem dnes 10.den po třetí IUI.. Stokrát jsem si říkala, že netestnu dřív než za 14 dní a jasně že jsem dnes testla a sněhobílo. Vím že je brzy, ale stejnak myslím, že to zase nedopadne ![]()
Ahojky, já jsem dnes 7 dní po první IUI, na krev jdu 21.7. Nějak nijak se nesleduju, akorát mě sem tam pobolí podbřišek a poslední tři dny mám výtok bez svědění a pálení tak ![]()
To já mam taky, pokaždý, tedy přesněji ted potřetí… Dostala jsi Pregnyl před IUI? A bereš Duphaston?
Po píchnutí Pregnylu jsem jen měla pár dní občasný pobolívání vaječníků a pak po nasazení Duphastonu navíc občas nevolnosti, břicho jak balon a pnutí prsou. Taky se nijak zvlášt nesleduju, ale tohodle si fakt nevšimnout nejde ![]()
Bohužel těhotenský příznaky to nejsou (tedy alespoň ty předchozí 2 pokusy to nebyly), je to z toho Duphastonu ![]()
Tak to ja mam utrogestan, vasopirin ajeste cosi.. Jj pregnyl jsem mela, ale nikdy pred tim me to taknedelalo ( to jsme meli casovany styk )
Tak uvidíme no, co z toho bude… ![]()
ale příště když tak zkusim spíš ten utrogestan, to jsou vaginální globule nějaký ne? Je to hodně omezující? Myslim stran vytékání pak a tak…?
@makarka
Daji se i polykat, ale zalezi jak rekne Dr. me se po nich treba mota hlava, ale jinak se to da..
No já mam test sněhobílý a navíc silný dojem, že to každou chvílí dostanu, tak už jsem myšlenkama u dalších pokusů ![]()
Tak at jsi úspěšnější ![]()
@VERONIKA píše:. Ahojik tobe se podarilo hned pri prvnim?
AhojJá jsem otěhotněla hned po 1.IUI a 10. den jsem testovala
a byly tam //
Snaž se myslet pozitivně, za chvilku budeš testíkovat a třeba budeš mile překvapená
I kdyby to náhodou nevyšlo hned napoprvé tak nezoufej, podle statistik je nejúspěšnější 3.IUI
Ahoj holky tak jsem dneska 11 dní po iui beru na udržení utrogestan tak nevím sice mě bolí bradavky a sem tam i prsa ale četla jsem že to může být po utrogestanu a proto to neprirovnavam k tehu příznakům občas mi je i blbě po ránu ale to není nic hrozneho je tu někdo v podobné situaci jako já ráda bych si o tom popovídala ![]()
@martina258 ahojik mela sem neco podobneho ale nevyslo to
ale to neznamena ze to u tebe nemohlo vyjit drzim palce ![]()
@Pitrrisek moc v to nedoufam můžu se zeptat kdy si testovala?
@Pitrrisek a můžu se zeptat kolik ti bylo při iui když to nevyšlo? Jestli to nevadí že se ptám
@martina258 no bylo to prvni iui a testovala sem 15 den a 16 prisla ms a zitra jdu na druhou
mam 29 procpak?
@Pitrrisek jen že máš ještě velkou šanci otěhotnět klidně na poprvé a jak dlouho se snažíte? Mě je 26 a snažíme se 3 roky