Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Potřebovala bych radu. Minulý cyklus jsem dostala ms nakonec po asi 50 dnech a 2 Agolutinech. Máme první měsíc dobraný Clostilbegyt a teď čekám na folikulometrii a Pregnyl. Byla jsem dnes na gyndě, ale nějak mi nikdo neřekl, že se chodí na Pregnyl až tak 13DC a já tam fičela hned po dobrani Clostíku (10DC) a bylo to úplně zbytečné. Ale co se chci zeptat. Beru od 5 do 9 dne Clostík a od 11 do 26 jsem brala Duphaston na upravení cyklu (neupravil se), jenže teď nevím, zda mám začít zobat už znovu Duphaston, když jsem ještě nebyla na Pregnylu a tedy ovulace neproběhla? Jsem z toho zmatená, ale myslím si, že by se měl Duphaston brát až po ovulaci, ne? Moc děkuji za odpovědi. A přeji hezký večer.
jasne duphaston i ultrogestan až po ovulce, jinak ti jí zastaví, a když si byla 10dc…tak proč te nepozval i zítra na ten pregnyl nebo až 13 dc znova
ahoj, taky jsem minulý cyklus měla 50 dní tak jsem taky letěla k doktorovi, teď ho beru podruhé a uvidím kdy to dostanu…ale celkem mě zaráží že ti to nesrovnalo, no to mám teda vyhlídky ![]()
Viky, Abych řekla pravdu, tak jsem prvni mesic s Duphastonem dostala ms po 28 dnech snad poprve v životě, ale podruhe po jednom Agolutinu a treti cyklus az po dvou Agolutinech.
Petko, pozval si me na ctvrtek znovu, to budu 13DC, chtěla jsem dnes at aspon koukne, ale řekl mi, že bych si ho ve čtvrtek musela zaplatit sama. Takze tam poficim ve znovu a jsem fakt zvedava:)
Příspěvek upraven 08.04.10 v 13:44
Ahojky Susan23.
Já beru clostík 3-7den. 11.den chodím na pregnyl a od 16.dne beru duphaston. Zrovna začínám 4.měsíc. Tak zas musím doufat, že to snad už konečně tentokrát vyjde. Přeju hodně štěstí
Ahoj Niko, ja beru Clostík první mesíc a budu maximalne 3, pokud nebudu těhu, tak jdu pak na laparoskopii, ale co jsem tak četla, tak brát Clostík více jak 3 měsíce se nemá a je to prý i zbytečné. Zavolám zítra své Mudr. a domluvím se s ní, co a jak.
Susan23, zavolej ji a uvidíš. Já ho budu brát teď a ještě příští měsíc a pak taky končim. Pak uvidíme co se mnou bude dál, ale manžela zatím na žádné vyšetření nedostanu, takže doufám, že to nebude potřeba a vyjde to. Tobě držím palečky
ahoj, chci se zeptat, mám pocit že to dostanu, ale ještě mám 3 dny jíst ten duphaston…co teĎ?? nevadí to??
beru ho jak mi to doktor rozepsal bez něj byl cyklus mnohem delší a dneska je to
27 dní, tak nevím… ![]()