Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Mio!Ty injekce mě stojí:10inj.1150,– teď beru tu dvojitou dávku:2300,– Mě nasadili zrovna toto,žádné léky.Je fakt,že mám víc foliků než prvně.
Ahoj Hermo, díky za odpoveď, myslela jsem, že to bude víc, ale i tak když se to spočítá dohromady, tak pár pokusů vyjde na dost. Tak hlavně aby to vyšlo!
Ahoj mravenečku
Tak nám iui nevyšlo,obrečela jsem to.Ale už nám přišla žádost s léky od pojištovny zpátky.Takže v neděli jedem k doktorovi z CARU,aby mi je předal,atd.Jak jsi na tom ty?
Herma píše:
Ahoj Verčo.Chtěla bych se tě zeptat,co jsi brala za léky před iui???Mě dr.nasadila před 1 iui menupur jednu ampulku deně a teď před 2 iui už dvojitou dávku.V pátek jdu na 2 iui
Ahojky
Při 1.IUI jsem měla taky Menopur (10 ampulí) - narostly 3 folíky. Otěhotněla jsem, ale nevyšlo to ![]()
Při 2.IUI jsem měla Menogon (20 ampulí) - narostl jen jeden folík
Při 3.IUI jsem si vydupala Clostík (dost jsem o něm četla, že holkám pomohl), měla jsem 3 obrovské folíky a IUI museli udělat už 12DC, protože dr. měl strach aby nepraskly dřív
a z této IUI máme Kajku ![]()
Co třeba zkusit IUI v nativu nebo jen s Clostíkem? ![]()
Holky, všem moc držím palečky a když to nevýjde hned napoprvé tak neházejte flintu do žita
![]()
Jo,právě proto jsem se ptala tebe,ale já mám PCO.Ty jsi byla v pořádku,že??
Jj, my jsme s manželem oba naprosto OK, ale prostě se nějak nedařilo cca 1,5 roku
a já už jsem dýl čekat nechtěla
tak jsme začali řešit Tomášov.
Ke komu chodíš?
Dr.Slováková.Ale ani jedno iui mě nedělala,zrovna tam nebyla
Dělal mě to takový mladý doktor,už si nepamatuju jméno
On to většinou ani nedělá „ošetřující“ lékař - dělá to pokaždé někdo jiný ![]()
Já jsem chodila k Rumpíkovi a k Chovancovi, ale to už jsi určitě četla ![]()
Nedávno jsem tam byla zanést Pregnyl co mi zbyl doma v ledničce a všichni byli s malé unešení ![]()
Příspěvek upraven 04.05.10 v 19:49
Teď Vás tady dočítám a zjiš´tuju, že jsme z okolí. Já taky chodím na Tomášov.K doktrce Rumpíkové a IUI mi dělal doktor Rumpík.
Slovákovou znám, chodila jsem k ní dřív.
To věřim
Je to super,ale nějak s tim nepočítám,nevim proč,aspoň nebudu smutná ![]()
Tak jsem se schválně byla podívat do papírů a mě obojí dělal dr.Křenek