Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,dnes jsem byla prvně na inseminaci v Pronatalu v Praze,takže první pokus.Jak jsi na tom TY?
Já mám za sebou 3 pokusy. Teď čekám, jak dopadl třetí, ale zatím to vypadá nadějně. Prsa začínají pěkně bolet, včera měla přijít MS, a už na třech testech mám druhou čárku slaboučkou.
Chodím do Sanusu v Pardubicích. Spermijky máme své, a vajíčka se mi taky tvoří, jen nějak k sobě ještě nenacházeli cestu:-) Za každý pokus jsem platila 500Kč + asi 90 Kč za pregnyl.
15.den. Co ty? Jak ti je? Bolí tě v podbřišku? Mě bolelo první den šíleně, hrozně píchalo.
Ty 2týdny budou kruté čekat než si budu moci udělat těhu test.Bolí mě v podbřišku,nešpiním
Kdy jsi byla prvně na IUI?Kdy jsi šla na druhou?Pokud nám to nevyjde,tak pak jdem do IVF
Když sis dála od včerejška test,tak už skáčeš radostí,že jsi těhu,ne?Jak dlouho se snažíte?Kolik Ti je?
Budete mít jen jeden pokus? Já chodila každý měsíc, leden, únor, březen. Kdyby nevyšel tento pokus, čeká mě laparoskopie a potom asi taky IVF.
Dokud to nebudu mít potvrzené z krve, tak ještě nechci moc plašit, ale to víš, že už se potichounku raduju:-)Snažíme se rok a půl. Do CARu chodím od ledna. Předtím jsem měla hyperstimulační syndrom, jak do mě můj gynekolog rval samé hormony,a přitom jsem měla vše v pořádku. Nakonec mně napsal doporučení do CARu. Je mi 27 let, manželovi 38.
Neslyšela jsi o doktoru Kočím?Někde jsem tady na diskuzích četla,že snad i prý léčí mužskou neplodnost,že je nad všechny kapacity
A kdy jdeš ke gynekologovi?Bydlíš v Pardubicích?Doporučila by jsi mi gynekologa?