Jsem deset dní po inseminaci - popovídání

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
DenisaL
11.4.10 12:38

Jaruško, taky jsem 11.den po 3.IUI, takže čekáme stejně. Narozdíl od tebe se mi ale ještě žádný pokus nepovedl, takže jsi na tom líp, že ti vše funguje, a že otěhotníš. Dodnes jsem byla rozhodnutá si udělat test až ve středu, ale po pročítání diskusí, kdy se dočítám, že holky už od 10.dne testují a třeba tam i něco najdou, mě to nahlodává testit taky:-( Kdy budeš testovat ty?

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
11.4.10 12:53

Jaruš - to je mi moc líto co vás potkalo :hug:
Snad najdeš na TT // a bude všechno v pořádku :andel:

Já jsem po 1.IUI taky otěhotněla, bohužel to nedopadlo, ale naštěstí hned v začátku takže to nebylo tak smutné!

Holky, Vám udělali v CARu IUI i bez HSG (rentgen na zjištění průchodnosti) nebo bez laparky???

U nás to patří hned mezi první vyšetření bez kterých se dál nepokračuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
715
11.4.10 12:56

Manžel je řidič takže není často doma tak jsme museli zamrazovat a rozmrazovat a to vyšlo na 4.500 + drobné doplatky na léky, no a cesty (máme to 90km - jezdím do Brna)
Verčo kde jsi byla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.4.10 12:58

Jo a když jsem přišla na konzultaci s tím že mám problém otěhotnět, tak mi doktor hned nabídel IVF ale to jsem hned nechtěla tak jsme se domluvili na inseminaci. Ale žádné vyšetření neproběhlo, hned začala stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.4.10 13:13

Mio - my jsme s manželam naprosto v pořádku, máme spolu Kubíčka (hned po vysazení HA) a u druhého jsme se snažili 1,5 roku :think:
První co mi v CARu řekli, že máme jít na IVF což jsem okamžitě odmítla a chtěla jsem na IUI - tu poslední mi už nechtěli ani udělat, ale za zády dr. jsem se domluvila se sestřičkou :mrgreen:

My jsme chodili na Tomášov ve Zlíně!
Z kama jsi?
Aha, tak pokud je to tak náročné s rozmrazováním atd. tak to chápu.

No a myslíš, že by pro vás přece jenom nebylo lepší IVF?
Jaký máte problém?

• Citovat
  • Upravit
14
11.4.10 13:20

IUI

já jsem z toho tak vynervovaná, že nevím jestli si ho mám ještě dělat. už těch pokusu o oplodnění bylo tolik(1IVF,3STIMULACE S PRÁŠKY,3 inseminace s fostimonem, že mi ubývají síly.partner mně utěšuje že při 1 inseminaci jsem taky špinila a nakonec jsem byla těhotná. taky jsem skončila v nemocnici na ARU,měla jsem hyperstimulační syndrom. čekala jsem paterčátka, o 2 jsem samovolně přišla a 2 miminka mi museli redukovat, nebot mám myom a nevěděli jak bude reagovat v těhotenství. nakonec to těhotenství dopadlo velmi špatně. miminko bych si moc přála a tak nevím jestli mám v tomto pokusu ještě nějakou naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
11.4.10 13:30

iui

Ahoj holky můžu se kvám přidat?Pročítám si ráda vaše články.Snažíme se už 3 roky,1 neůspěšné iui,teď čekám jen na menzes abych začala stimulovat a vrhla se na 2 iui.Držím všem palečky aby se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
11.4.10 13:39

VERČO to je od tebe moc hezké,když ty sama už děti máš a pořád tady holky podporuješ.Taky chodím na Tomášov do Zlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.4.10 13:44

Ke komu chodíš na Tomášově?

• Citovat
  • Upravit
DenisaL
11.4.10 13:45

Verčo, nám v CARu udělali jen testy hormonů z mé krve, a spermiogram manžela. Bylo vše v pořádku, tak zkoušíme 3× IUI. Když se nezadaří tento třetí pokus, teprve pak jdu na laparku a průchodnost vaječníků.

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
11.4.10 13:45
Herma píše:
VERČO to je od tebe moc hezké,když ty sama už děti máš a pořád tady holky podporuješ.

Někdy si spíš říkám jestli je neotravuju s řečma :oops: , když už dětičky mám :nevim:
Ale mám v živé paměti čím jsme si procházeli každý měsíc snažení a pak v CARu, bylo na hlavu a jsem moc ráda, že už to máme za sebou :palec:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
11.4.10 13:49

Deni - a oni ti budou dělat oboje nebo ti dali na výběr co budeš absolvovat?
Mě dr. okamžitě poslal na laparku, ale prootže Kubík měl 3 roky tak jsem řekla, že nemůžu jít do nemocnice na týden a dýl - nakonec jsem ho ukecala jen na HSG :palec:

Je strašně zvláštní jak každý CAR má jiné postupy - jak se v tom má potom člověk vyznat :cert:

Holky, kdyby jste chtěly tak TADY je úžasná diskuze, holky jsou báječné, moc mi pomohly a určitě by jste si popovídaly :wink:

• Citovat
  • Upravit
1277
11.4.10 13:49

Dr.Slováková Je v poho.Tento týden jsem tam byla s kamarádkou,rok se snažili,neměla pravidelnou menstruaci.Vyšla z ordinace a říká:jsem těhotná.P´Moc jsem jí to přála,ale na jednu stranu jsem byla strašně smutná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.4.10 13:52

Dr. je super, strašně příjemná - ona se zaučovala, když jsem tam chodila. Byla u toho když jsem se dozvěděla, že jsem těhu :palec:

Já jsem tak chodila taky s kamarádkou a otěhotněly jsme skoro stejně (TP jsme měly týden od sebe) - její holčička je o 3 týdny starší než Karolínka.

• Citovat
  • Upravit
DenisaL
11.4.10 13:55

Verčo, budou mně dělat laparku, teda aspoň mi to říkala dr. v Sanusu. Jestli teď po 3.IUI dostanu MS, tak se k ní mám objednat na konzultaci a vše mi podrobně poví. Takže se teprve vše dozvím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex