Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
denisko a hermi, kam chodíte do CAR? já chodím na obilnák.
Veroniko, my už máme taky dceru 18měsíců, ale snažili jsme se o ni 3 roky! no a teď chceme druhé a od narození dcery jsem HA nebrala a nic, takže jsem se rozhodla tomu pomoct. Jinak kromě toho, že mám absolutně nepravidelný cyklus nám snad nic nebrání.
Ach jo, je to zvláštní ![]()
Snad se vám brzo zadaří a malá bude mít sourozence ![]()
celý dopoledne jsem probrečela
když jsem zjistila že špinim. asi moc vyšiluju
. mi se snažíme s partnerem už 5 let, tak se to na mně asi podepsalo.A kdy budeš testíkovat?
Veroniko - díky za podporu!
Jaruško - já taky chodím na obilňík v Brně. Teď tam půjdu v úterý ráno na krev, protože jsem 14. den po IUI a MS zatím nikde ale test negativní (tak nevím).
Jaruško, probrečela jsem při MS po prvním i druhém pokusu, takže vím, co prožíváš - ale špinění přeci opravdu nemusí nic znamenat, třeba se tam mimčo uhnizďuje. Možná i tím, že vím, že teď když se nezadaří, půjdu na laparku, jsem taková klidnější, ale přesto vím, že budu zase bulet jak želva, až na testu bude jen /
Myslela jsem testit až ve středu, to bude 14.den…nebo to mám zkusit už zítra??? Ach joooo
Já totož četla,že to někde nestojí nic,někde kolem 500kc.Prostě různé ceny.Nás stálo 1500,–nepočítám léky
mně to stálo 4500kč. v tom je započítaný i dárce spermatu.
Jaruško to špinění nemusí nic znamenat, bereš Utrogestan? a věř tomu, že se vám to podaří, mám kamarádku, která se taky snažila 5let, prodělala všechno možné a teď má krásné dvojčátka.
Jaruško ke kterému doktorovi chodíš? já k dr. Čadové, ale poprvé jsem byla u doc. Crhy. Zkoušela jsi už i jiná místa jak obilňák?
JARUŠKO má známá,byla taky na iui 4×.Naposled též špinila a byla těhotná,tak mysli pozitivně ![]()