Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,jsem po od předminulého čtvrtku.Takže tento čtvrtek si udělám ráno těhu test a zavolám do CARU,že nic a půjdem na IVF,na jistotu vsázím.Další měsíc v háji,ksakru
Dobre ranko holky, muzu se k vam pridat?Na sve 2 IUI jsem byla min. utery…tak uvidime. Uz bych nejradeji testovala, ale dle predch. zkusenosti vim, ze mi hodne dlouho vydrzi v tele, jak Ovitrelle, tak i Pregnyl…
Dobré ránko, mravenecku. Testovat je opravdu ještě brzy, dnes je to teprve týden. Ale přeji, ať za další týden už najdeš krásné // ![]()
Denisko, ja vim, ale kdo to ma vydrzet
Ne, vydrzim to a testnu nejdrive az v nedeli. Tak jsem docela zvedava. Nic necitim, tak to asi nevyslo ![]()
Taky jsem nic necítila, a testla jsem jen tak ze zvyku:-) bylo to 13.den po IUI…a byla tam slabá čárka, která den ode dne sílila:-)
Denisko, moc gratuluju!!!!
A jak se citis ted? My uz jednu cacorku doma mame, ale je fakt, ze tenkrat jsem se tak nesledovala a vyslo to
Tak uvidime!Diky
No, kromě občasného píchnutí v prsou a v podbřišku mi vlastně nic není, až mám hrůzu, jestli tam ten mimis je, ale dnes odpolko jdu na ultrazvuk, tak budu snad mít jasno ![]()
Neboooj, urcite tam mimis je:)!!!Tak pak dej vedet, drzim palce!!!Treba budes mit stesti a nebude ti ani spatne. Ja mela tehotenstvi ukazkove, zadne zvraceni,nic. Jen me bolela prsa, ale to az trochu pozdeji a obcas podbrisek…jenze ja uz si to nejak nepamatuju, uz je to pres 2 roky
Drzim palce!!!!!
Díky moc, určitě dám vědět. Podle výpočtů, bych měla být 6.týden, takže si myslím, že už by něco být vidět mohlo. Bylo by to po 14 měsíčním snažení naše štěstíčko ![]()
Ahoj Deni,žádné příznaky u sebe nepocituji,poněvadž už měsíc zobu horem dolem pilile-hormony,takže mě bolí v podbřišku už věčnost.Musím holt vydržet do čtvrtka,kdy si udělám těhu test,abych mohla hned zavolat doktorovi,co mi dál IUI,mám již podanou žádost na IVF ![]()
Ahoj holky, tak po včerejším ultrazvuku jsem dnes v 5tt+5. Tečku jsem tam už viděla, ale srdíčko ještě ne,takže jdu příští čtvrtek znovu:-) Je to parádní pocit:-)
Vladisku,taky jsem žádné příznaky neměla a test si udělala jen preventivně…co to zkusit už dnes?
Třeba už tam nějaký duch na testu bude:-)
Ahoj Verčo.Chtěla bych se tě zeptat,co jsi brala za léky před iui???Mě dr.nasadila před 1 iui menupur jednu ampulku deně a teď před 2 iui už dvojitou dávku.V pátek jdu na 2 iui
Hermo můžu se zeptat kolik na ty injekce doplácíš? Já jsem zatím brala je clostík ale pokue tento pokus nevyjde tak si řeknu o silnější stimulaci, což jsou asi ty injekce co máš ty. Dík za odpověď.