Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No vidíš, víc hlav víc ví ![]()
Určitě to žádný problém není ![]()
Byla jsi nervozní, že?
Já ani nevim,jestli jsem byla nervozní,právě,že mě toto iui přišlo,lepší než 1 iui,protože už jsem věděla do čeho jdu ![]()
Třeba tě překvapilo, že tam nebyla tvoje dr. nebo je ten dr. fešák a to tě znervoznilo ![]()
To ne,že mě to bude dělat on,jsem věděla už od Slovákové,dělal mi obě iui.No nevim,prostě su z toho jelen,ale nervozní jsem byt mohla,pže jsem šla jako první z pokoje ![]()
Budu držet všechny palečky a pěstičky aby tam byly kráááááásné dálnice ![]()
Určitě dej vědět ![]()
Dám,hned jak se něco bude dít a díky,že jsi mě dnes napsala co a jak.Papa ![]()
ahoj vsichni, uz pres rok procitam vsechny prispevky o neplodnosti, o leceni a pokusech otehotnet. Tentokrat jsem ale uz podlehla, abych take napsala. Jsme s partnerem uz 9 let, a v podstate od zacatku tomu nechavame volny prubech. Po 7 letech uz nam to prislo divne, ze se nic nedeje, a zasli k doktorovi. Mame potvurek malo a jsou pry line
takze zacalo kolecko vysetreni..co kolecko..obrovsky koleso. je to uz rok od prvnich vysetreni, spermiogram, pruchodnosti, rentgeny, ultrazvuky , dve kliniky… myslim mame diagnozu ze vsech tech diagnoz nejlehci. I pres male mnozstvi sperimii i jejich lenosti je realna moznost otehnotnet. Jeste se tedy zahy pridala moje alergie na ne, ale na tu jsou prasky. Je to paradox, snazite se o mimco, a doktor vam zakaze s partnerem spat…pry aby se alergie nezvetsovala…mame za sebou druhy pokus inseminace a oba neuspesny. Rikala jsem si, ze to neni tak hrozny vysledek, ale asi je…Kdyz to porovnam s nekterymi pisatelkami, ze byly na operaci, atd, tak mi to prislo jen jako lehka indispozice. Kzdp mame naplanovanou treti. Jestli nevyjde, asi si dame pauzu. Prece jen ten rok intenzivniho snazeni je znat i na nasem vztahu, psychice a vsem ostatnim. Nevim jak se na to bude tvarit pan doktor, ale nerada bych dospela do stadia vycerpani vztahu a pak kdyby to opravdu prislo, by bylo pozde. Mate nekdo nejaky recept, jak tohle vsechno psychicky i vztahove prekonat? Jak se k tomu stavet, kdyz uz vidite, ze je partner vycerpany, co dal??
diky misa
chimala píše:
ahoj vsichni, uz pres rok procitam vsechny prispevky o neplodnosti, o leceni a pokusech otehotnet. Tentokrat jsem ale uz podlehla, abych take napsala. Jsme s partnerem uz 9 let, a v podstate od zacatku tomu nechavame volny prubech. Po 7 letech uz nam to prislo divne, ze se nic nedeje, a zasli k doktorovi. Mame potvurek malo a jsou pry linetakze zacalo kolecko vysetreni..co kolecko..obrovsky koleso. je to uz rok od prvnich vysetreni, spermiogram, pruchodnosti, rentgeny, ultrazvuky , dve kliniky… myslim mame diagnozu ze vsech tech diagnoz nejlehci. I pres male mnozstvi sperimii i jejich lenosti je realna moznost otehnotnet. Jeste se tedy zahy pridala moje alergie na ne, ale na tu jsou prasky. Je to paradox, snazite se o mimco, a doktor vam zakaze s partnerem spat…pry aby se alergie nezvetsovala…mame za sebou druhy pokus inseminace a oba neuspesny. Rikala jsem si, ze to neni tak hrozny vysledek, ale asi je…Kdyz to porovnam s nekterymi pisatelkami, ze byly na operaci, atd, tak mi to prislo jen jako lehka indispozice. Kzdp mame naplanovanou treti. Jestli nevyjde, asi si dame pauzu. Prece jen ten rok intenzivniho snazeni je znat i na nasem vztahu, psychice a vsem ostatnim. Nevim jak se na to bude tvarit pan doktor, ale nerada bych dospela do stadia vycerpani vztahu a pak kdyby to opravdu prislo, by bylo pozde. Mate nekdo nejaky recept, jak tohle vsechno psychicky i vztahove prekonat? Jak se k tomu stavet, kdyz uz vidite, ze je partner vycerpany, co dal??
diky misa
Ahoj Miši,
zlatíčko, přidej se k holkám do Snažilek z CAR
jsou báječné, úžasné, skvělé ..... bych je musela chválit až do Vánoc!
Fakt jsou super a je moc dobré vědět, že si máš o tom problému s kým popovídat a probrat všechny úskalí snažení i vztahu!
Mě moc pomohly a chodím za nimi dodnes ![]()
Tady ti dám odkaz a když budeš chtít tak jim napiš, rády tě příjmou mezi sebe ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/2435/?…