IUI a Utrogestan

2972
28.9.11 11:24

iui a utrogestan

ahoj chci se zeptat co je lepší zda zavádět nebo užívat normálně protože sestřička mi říkala že to záleží na mě magistra v lékárně zase něco jiného tak nevím :( a ještě jedna otázka ona se MS rozjede po utrogestanu sama při negativním výsledku po vysazení po kolika dnech???? jinak jsem po IUI 2 den a jsem asi to tom utrogestanu jen strašně unavená takže to nějak nehrotím zatím ;) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
28.9.11 11:27

Ahoj, s užíváním nevím, ale kamarádce se MS dostavila, i když ho brala, takže pak ho vysadila, páč se zjevně IUI nepovedlo…hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
28.9.11 11:33

Zdravím

já utrogestan beru zrovna teď a musím Ti napsat, že je lepší zavádět… nebudeš právě tak unavená! Jinak někomu se MS rozjede i při braní utrgestanu a někomu až po pár dnech po dobrání… a jak to máš jako udělat? Já bych řekla vydržet do termínu MS, testnout a pak podle výsledku buď pokračovat nebo vysadit… já ho beru na udržení těhu, podporuje činnost žlutýho tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.9.11 11:34

jo aha já jen tak zjištuji zajímá mě to jinak doufejme že to vyjde ;) a děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
28.9.11 11:35

SOuhlasím, taky bych to viděla počkat a udělat si test a pak (ne)vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.9.11 11:50

a ty jsi utrogestan brala ? zaváděla nebo uživala normálně??? také jsem takového názoru ale jen zjištuji info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
28.9.11 11:58

Šári,

je rozhodně lepší zavádět. někomu to ale nedělá dobře a tak to radši polyká.. ale tam je zas svízel s tou unavou, zle od žaludku atd…
pokud ti to nic nedělá anevadí ti to - zaváděj..

pokud jsi po IUI, tak ti řeknou, kdy testovat a když bude test negativní, tak utrogestan vysadit..
on totiž mimojiné utrogestan ms má tendenci brzdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.9.11 12:06

jj tak už kvůli unavě začnu zavádět protože to je strašné no pokud by se to povedlo tak bych to i vydržela pro prcka včechno po tolika letech čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.9.11 12:20

Já už ho beru skoro 2 měsíce. Gynekolog mi řekl, že je lepší zavádět. Snižuje to vedlejší účinky a mělo by to i líp působit.
Ale já ho mám tedy na udržení těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.9.11 12:23

jj už začnu teda už jsem začala protořže ta unava je šílená a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie