Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Werushe87 Jinak, nam take rikali, ze jsme oba ok, spermio tedy bylo o trosku horsi… A cekali jsme se rok.
@Werushe87 Vás poslali po roku snažení na IUI?
My šli do CARu až po dvou letech snažení ![]()
@kanka80 já jsem chtěla a manžel taky. Je to na naši vlastní zadost.
@kanka80 víte co když jsem byla pubertacka trpěla jsem anorexii a menses jsem měla vyvolány až skoro v osmnácti. A moje Blba gynekolozka mi řekla ze nebudu mít děti a ten strach se u mě táhne od puberty proto tak brzy.
Ahojky rada bych prispela sem do vasi diskuze svoji zkusenosti z UIU.pred skoro peti lety nas moje gynekolozka poslala po roce snazeni o miminko do car sli sme na inseminaci a hned napoprve to vyslo, myslim si ze je to hodne i o celkove pohode te zeny. proste byt uvnitr psichycky v poradku a neupinat se tolik na vysledek ja vim je to tezke ja tenkrat vubec nevedela do ceho jdu a diky tomu jsem otehotnela a mame doma uz skoro petileteho chlpecka.ted jsme se teda rozhodli mit druhe prasky neberu asi od dubna a zatim nic, v caru jsme asi od cervence mam za sebou dve IUI a nic nepoveedlo se zatim tauze se pripravujem na IVF umele oplodneni tak snad uz to zabere.je mi 34 a moc rada bych jeste mela miminko, snad to vyjde. a tobe preju taky at ti to vyjde.test jsem si tenkrat delala ale az potom co jsem nedostala menzes pak uz to bylo jasne, tak drzim pesti a pisni jak jsi dopadla.
Nedopadlo to. Snad příští Inseminace. Nesmim se na to upinat a ono to půjde.
@Werushe87 ta úspěšnost je tam fakt strašně malá něco okolo 14cti procent.taky když jsem natom byla teď dvakrát jsem věřila že to vyjde a nic vždy to vypadalo tak nadějně a nakonec jsem to dostala, škoda no tak se drž a věř že příště už to vyjde, a půjdeš teda znova na druhé kolo???
@Werushe87 a řekla bych že to hodně i záleží na věku před temy roky mi bylo 29.ted už mi je 34.a ty vaječníky už ztrácí tu schopnost ale tvůj případ to určitě nebude! tak držím pěsti příště to určitě už vyjde