Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Jsem po druhem IUI dostala jsem injekci na ovulaci a od pondělí závidím utrogestan ráno a vecer. Má někdo pozitivní zkušenost a opravdu otěhotněl a porodil zdravé dítě? Děkuji moc.
Ja. Na druhy pokus. Ted ma syn 2,5r
. Ne vzdy se povede ale urcite bych to nevzdavala a drzim palce ![]()
@Werushe87
Ahoj, povedlo se druhe IUI, taky jsem zavadela utrogestan.
A mame zdrave dite, kluka a uz je mu rok ![]()
Drzim palce ![]()
@Anna85
Tak to je naděje děkuji. Mám testovat po 14 dnech od začátku zavádění utrogestan.
@Werushe87 U nás se povedlo taky druhé IUI a máme páreček
já jsem ale Utrogestan zapíjela…
@kanka80 mě říkali zavádět abych nemela velké závratě a abych byla schopna jít na velkou
![]()
@Werushe87 My absolvovali 3× UIU a nic, pak jsme dali pauzu a vyslo na 2. cyklus prirozene. Myslim, ze UIU pomohlo neprimo - doktor trosku prostouchl cipek a pregnyl povzbudil telo k fungovani, prodlouzily se mi pak totiz cykly a poprve v zivote jsem poznala, ze mam ovulaci… Drzim palce! ![]()
Holky a chci se zeptat lpely jste na otěhotnění? Jako ze jste na to myslely a fakt chtěly až moc? ![]()
Snazili jsme se pres dva roky, takže ano, uz jsem vazne chtela. Ale zase ne tak, abych to obrecela kazdy mesic. Tak nejak jsem spolehala na to, ze v centru nam nejakym zpusobem URCITE pomuzou ![]()
@Anna85 tomu kantáty věřím. Ale všichni mi říkají ze jsem na tom moc upnuta. Přitom na to už moc nemyslím. My se snažíme kolem roku. A jelikož moje tchyně je neplodna tak si mysli ze i já sem neplodna když sem nezapadla hned.
@Danni_ella já mám cykly co třicet třicet jedna dni. A podle všeho jsme oba zdraví. Spermio na jedničku. Ale pokud nevyjde třetí IUI. Řeknu ať se do mě podívají ať mám klid ze jsem v pořádku.
@Werushe87 A jak dlouho uz se snazite? Ono to proste nekdy bohuzel trva dlouho, nebo na to muze mit vliv psychika…