Ivf 2024 poprvé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5638
27.2.24 15:07

@Pálavička Tak třeba tě tvé tělo mile překvapí :hug: :hug:
Jsem z Liberecka, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 15:21

@Gracetheworld fakt 😃 ja taky 🙂 no bylo by to hezký kdyby ano 🙂 budu doufat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.24 19:07

@Pálavička ahoj. Tak už jsi začala stimulaci?
Růženka

• Citovat
  • Upravit
7.3.24 09:26

Ahoj, ještě ne až příští měsíc 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.3.24 19:31

Ahoj dámy ;)

Já dnes dopoledne měla OPU v 1.IVF
Z 16 folikulu bylo jen 5 vajíček. Zítra se dozvíme kolik se jich povedlo oplodnit a každý den info kolik se jich správně vyvíjí.
Tak jsem z toho byla trošku zklamaná, že mám tak málo vajíček.

Jinak stimulace proběhla bez problémů, jen jsem byla unavenejsi.
Narkoza (moje první) byla v pořádku, hezky jsem se prospala a na dospavacim pokoji dospala. Odcházela jsem v pohodě po svých :)
Doma jsem taky ještě spala, tak nevím co budu dělat večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.24 21:32

@Messi23 Ahojky, tak doufám, že se jim pěkně daří 😍 já mám hodně nízké AMH takže budu ráda alespoň za jedno/dvě.. budu začínat v dubnu se stimulaci poprvé tak se toho začínám bát. Takže injekce si zvládala v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.3.24 15:18

Ahoj holky. Ja mela v patek ultrazvuk, zatim 11 folikulu a v pondeli mam kontrolu a naplanovani odebrani vajicek. Stimulace zatim dobri, vcera jsem mela poprve Orgalutran a ten teda bolel, potfora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.24 19:18

Ahooj, ohledně ivf klinik, metod, co dělat atd. jsem teď narazila na docela zajímavý web, tak sdílím: https://ivfmapa.cz/ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.25 12:07

Za jak dlouho jste kdo šel řešit svoji nebo partnerovu neplodnost, tedy po jak dlouhé době co to nešlo přirozenou cestou je dobré začít hledat odbornou pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
15.9.25 12:19
@Pavlecka77 píše: Více

Záleží na tom kolik ti je. Pokud pod 33, tak bych tomu nechala ten rok. Dřív se s tebou totiž stejně gynekolog bavit nebude. Ten rok snažení se totiž u normálního zdravého páru považuje za normální. Pokud už je to ale víc přes 30, tak z mých zkušeností bych to začala řešit klidně už po 6 měsících, kdy si myslím že by bylo dobré se nechat vyšetřit a pokud se nepřijde na žádný velký problém, tak to klidně ještě dalších 6 měsíců zkoušet než se to začne nějak řešit s lékaři.
My jsme se snažili skoro rok a půl (tehdejší gynekoložka to se mnou moc řešit nechtěla), jen abychom pak přišli na to, že se celou dobu snažíme prakticky zbytečně, protože manžel má fakt špatný spermiogram a jinak než přes IVF to nepůjde. když se ohlédnu zpět, měla jsem víc tlačit na vyšetření už po tom půl roce, ušetřili bychom si tak hroznou spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.10.25 19:39

My jsme IVF podstoupili minulý rok a nakonec jsme šli na IVF Kliniku Zlín. Byla to pro nás první zkušenost a musím říct, že tamní přístup hodně pomohl zmírnit ten stres, co člověk kolem toho má. Hlavně jsme měli pocit, že se opravdu snaží hledat řešení na míru a nejedou jen podle šablony. Držím palce, ať vám to vyjde hned napoprvé – vím, jaké je to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí