Ivf 2024 poprvé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
19.1.24 13:26

Ahoj holky, nemáte některá Menopur navíc? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.24 08:29

Kdy můžu jít na druhý pokus IVF

Dobrý den, prosím chtěla bych se k vám sem přidat. Měla bych na vás dotaz s přítelem se snažíme o miminko bohužel se nám dva roky nedařilo, tak jsme se rozhodli jít do IVF Genetu v Liberci před pár dny jsme měli odběr vajíček bohužel jen jedno a další den volali že zaniklo. A já bych se chtěla zeptat kdy mohu na další pokus, nebo jak co dál.
Moc děkuji za odpovědi.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.24 12:52

Ahoj, tak my chodíme teď na IVF Zlín. Zatím jsme teda byli jenom na konzultaci, ale ta klinika nás hodně oslovila. Samotná - při návštěvě, ale i co jsem se dívala na různé recenze. Říkali nám možnosti léčby, je vidět, že tady jde léčba s dobou. Využívají prý i umělou inteligenci - Embryoscope, inkubátor, který zajišťuje nepřetržité sledování embryí a embrya jsou v něm v prostředí „jako u maminky v děloze“. Další konzultaci máme příští týden, tak snad už brzy začneme s léčbou a budu informovat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.24 16:19

@Evelinka554 My taky na touhle klinikou přemýšleli, protože jsme od známých a známých známých měli kladné ohlasy, ale je to pro nás bohužel teda docela dost z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.24 18:07

Jako, co vím, tak přímo v té stejné budově je i hotel, takže je možné právě ubytování pro ty, co jsou z dálky nebo zahraničí. Taky nabízí pro klienty bezplatné parkování. No a lokace je taky super. Klinika sídlí pod lesem, pár minut od centra Zlína. :) Tady odkaz na stránky hotelu https://www.hotel-tomasov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.2.24 09:39

Ahoj, ja s manželem chodíme na kliniku IVF do Zlína a zítra mne čeká narkóza a zjištění kolik budu mít vajíček. No jsem z toho celkem nervózní je to moje první IVF, tak snad bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.2.24 09:55

@alča992 Moc držím palce! Kolik se na konec povedlo získat vajíček? Mě to čeká začátkem dubna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.2.24 10:04

@Gracetheworld No to uvidím až zítra ale dle UZ bych tam měla mít když max tak 5 vajíček. Což není moc.. Ale zítra dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 10:05

Ahojky, taky mě to čeká začátkem dubna poprvé, mám nízké AMH tak se bojím, abych vůbec nějaká vajíčka měla. Chodím do Pronatalu v Praze. Budu držet palce, aby vše dopadlo co nejlépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.2.24 10:27

@Pálavička Tak to v tom budeme nastejno. Taky to bude naše první IVF, i když u nás je problém zejména ve spermiogramu. Já mám kvůli PCOS AMH zase dost vysoké, tak zase hrozí velké množství, ale zato nekvalitních vajíček.
Kdyžtak se mrkni sem do vlákna, žije to tam mnohem víc než tady https://www.emimino.cz/…2024-513598/

@alča992 Co takhle vídám na skupinách, tak hodně často se odebere víc než kolik jich je vidět na UTZ, tak třeba se jich tam bude schovávat víc. Není podstatné kolik jich bude, ale hlavně to aby byly kvalitní a pak se chytly u tebe v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 07:27

@Gracetheworld já jsem přišla o oba vejcovody minulej rok, když jsem byl na zjištění jejich průchodnosti. Mrknu, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
27.2.24 07:33

@Pálavička jaj, tak to je nemilé. Na druhou stranu, budeš mít vše proplacené od pojišťovny a nepotřebujete všechny možné drahé metody.
Kamarádka taky přišla o oba vejcovody a už má z ivf 2 krásné děti. Stačil jim bohatě jeden cyklus, kdy měli 6 embryí a oba transfery se chytly hned, takže mají ještě 4 sněhuláčky.
Drž se, máš velkou naději na to, že to vyjde hned :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 12:22

@Gracetheworld moc děkuji 🙂jo už máme vše vyřízené těď začnu brát prědepsané léky a počkám na menstruaci a můžem začít, kvůli malému počtu vajíček to asi zkusím bez narkózy odběr. Kdy budete začínat vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
27.2.24 13:21

@Pálavička My začínáme v dubnu. Vchází to nějak na polovičku měsíce, tak se už těším. V březnu nám to nevyšlo kvůli dovolené, tak to bude snad poslední dovolená ve 2 :-)
Kolik máš to AMH? Třeba to tak hrozné nebude a vyroste ti slušný počet vajíček. Ono prý je ideál 8-10, tak kdyby ti narostlo třeba 5, tak je to pořád hezké číslo a velká pravděpodobnost úspěchu.
Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 15:03

@Gracetheworld no říkali, že když budou 2-3 tak budem rádi, AMH mam 0,59. Já čekala až mi zmizí cysta, kterou jsme měla pak jsem čekala na jedny výsledky a musím před odběrem užívat 6 týdnů léky tak se to tím oddálilo. Určitě to bude poslední dovolená pak už budete jezdit tři 🙂 tak si ji hezky užijte 🙂 můžu se zeptat odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí