Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ii-ivuska ahojky tak na utz nic nejde vidět sliznice 17mm což je prý velká na mimoděložní to nevypadá nabrali mi HCG a v pátek znovu HCG a utz
@Kacenkakaku Tak to moc budu drzet pesti at v patek hcg hezky vyskočí a bublina se konecne ukáže. ![]()
@ii-ivuska ahojky tak zatím vše v pořádku jde nám vidět zatím jen gestační váček
@Kacenkakaku Ze si dal ale načas, stydlin jeden
Takze evidentně mladsi tehu nez sis myslela, ale JE. Krásný vánoční darecek sis nadelila ![]()
@ii-ivuska přesně tak Dr řekla, že to na mimoděložní nevypadá žádná volná tekutina prý je v děloze jen si dával na čas 😍
@karkarka HCG roste pomaleji ale na mimoděložní to nevypadá měla jsem HCG 700 19.12. ![]()
Jestli jsi mela 12.12. hcg 400 a 19.12. 700 takto bohuzel prosperujici těhotenství není.co ti na to rekla doktorka?
@karkarka řekla, že to na mimoděložní nevypadá a že je to v pořádku tam nevím jdu až 3.1. na kontrolu
Mimodelozni to není,v deloze je nejaky naznak gestacniho vacku. Ale hcg se u prosperujiciho tehotenstvi kazde dva dny zdvojnasobuje. Je to zvlastni,ze to dr neresila.
@karkarka koukala jsem, že i u pomalého HCG to mělo i dobrý konec.. každopádně řekla, že kdybych začala krvácet nebo nějaké bolesti okamžitě do nemocnice zase si říkám, že teď HCG muselo být přes 1000 jinak by nic vidět nešlo ![]()
Jsi po ivf,takze datum poceti je jasne.ted jsi v 7tt. Nalez na ultrazvuku ani hcg bohuzel neodpovida. Budu ti drzet palce,at to jeste dobře dopadne.
@karkarka pořád doufám, že to dobře dopadne doktorka právě neřekla, že by něco bylo špatně ..
@Kacenkakaku ahojky můžu vědět jak jsi dopadla? Je všechno ok? ![]()