Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím holky mám dotaz před 3 dny jsem zjistila těhotenství podle výpočtů jsem v 5 skoro 6 zítra se jdu objednat ke svojí gynekoložce a mám dotaz dneska me poboliva žaludek to chápu
Ale chvilkama cítím pobolivani jak na levém tak na pravém vaječníku + chvilkama se objeví bolestivost jak při menstruací nekrvacim ani nešpiním
Nevíte co to může být jinak nemám jaksi silné bolesti jen takové mírně občas tlak v podbřišku
Chci ještě dodat povedlo se nám to na poprvé ????
Nechceme o Mimi přijít
Děkuju za odpověď
Než jsem zjistila, že jsem těhotná, měla jsem silné „menstruační“ bolesti chvílemi až jakoby křeče skoro tři týdny… Trpím divokými PMS i menstruacemi, tak mě to s těhotenstvím ani nenapadlo spojovat… Vůbec jsem netušila, že to může být jeden z příznaků
A už jsme 17 tt a doposud vše v pořádku
I teď mívám slabé bolesti (asi roztahování dělohy a děložních vazů)
Začala bych se bát, jen pokud by přišlo špinění nebo krvácení ![]()
Gratuluju ![]()
DobleA takže myslíš že je u mě vše v pohodě ? I pobolivani na těch vaječníku ? Chvilkama mě to fakt děsí ???????? tobě taky gratuluji
Možná každý je jiný jen chci mít trochu jistotu ????
@Anonymní píše:
DobleA takže myslíš že je u mě vše v pohodě ? I pobolivani na těch vaječníku ? Chvilkama mě to fakt děsí ???????? tobě taky gratuluji
Možná každý je jiný jen chci mít trochu jistotu ????
Nejsem lékař, ale opravdu věřím, že to v pořádku je
Po kontrole budeš moudřejší
Taky jsem byla ze začátku vyděšená z každého píchnutí… Pak už jsem z toho byla úplně praštěná, tak jsem si pro uklidnění objednala Angelsounds
A když se mi něco nezdá, tak si poslechnu srdíčko
Jinak bych asi taky ještě teď stresována
A to je asi to nejhorší
Snaž se být pozitivní a v klidu
A pokud ti nepujde se uklidnit, tak si zajeď na pohotovost ![]()
Jsi zbytecne vyplasena
to ma kazda druha. Hold se v tomto okamziku hodne v tele meni. Kazdopadne kdyby to slo do kreci, tak doktorka ci pohotovost aby neslo o mimodelozni tehotenstvi nebo jiny problem…, ale nejaky ten tlak ci pichani, natahovani atd budes prožívat jeste par mesicu
.
Je to normální, pokud nekrvácíš tak se ti jenom natahují vazy. Já jsem 16tt a ty „menstruační“ bolesti mám pořád. ![]()
Neboj se. Také jsem to tak měla. Jde o to že se fo začíná děloha připravovat na těhotenství a začíná se roztahovat. Proto o sem tam občas zabolí ![]()
Je to úplně normální. Uhnizďování vajíčka může být bolestivé. A špinění je také většinou normální. Až silné krvácení by tě mělo znepokojit, ale tohle bude určitě ok.
Zdravím holky mám dotaz před 3 dny jsem zjistila těhotenství podle výpočtů jsem v 5 skoro 6 zítra se jdu objednat ke svojí gynekoložce a mám dotaz dneska me poboliva žaludek to chápu
Ale chvilkama cítím pobolivani jak na levém tak na pravém vaječníku + chvilkama se objeví bolestivost jak při menstruací nekrvacim ani nešpiním
Nevíte co to může být jinak nemám jaksi silné bolesti jen takové mírně občas tlak v podbřišku
Chci ještě dodat povedlo se nám to na poprvé ????
Nechceme o Mimi přijít
Děkuju za odpověď