Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravim vsechny!Ja se ted pripravuji na ivf,to co jsem ted cetla ve vasi diskuzi s tim spinenim atd.,neco na tom bude.Picham si decapeptyl 3 tydny a krome me ms spinim cele tri tydny.Do toho mam ted jeste menogon a 2.1 jdu na ultrazvuk.S tou neschopenkou nevim,muj doktor mi rekl ze to neni zadny problem chodit do prace(ivf centrum Dr.Zech Plzen)Vsem preji stastny Novy Rok a at to vsem dobre dopadne!
Ahol Lovely.
jasně, že není problém chodit do práce (pokud je ti dobře). Neschopenku dostaneš určitě v den punkce - teda pokud ji vyloženě neodmítneš.
Se špiněním to bude indiviuální. Taky jsme píchala Decapeptyl a Menogon a kromě slabé M, nic.
Přeji hodně štěstí, ať to vyjde napoprvé!
Ahoj Vendi!doufam ze to vyjde napoprve(podle doktora80%),protoze ze zdravotniho pohledu jsem zdrava a partner taky.Nechala jsem si na natlak byvaleho manzela podvazat,ale jinak vse funguje jak ma.Punkci bych mela mit tento tyden a jsem z toho cela nervozni z toho co bude kdyz to nedopadne.Jedno dite uz mam,to bylo neplanovane,ale tole je chtene az moc.Ctela jsem se te zeptat jak to probehlo u tebe,kazdy tu pise o bolestech v podbrisku z tech injekci,ale ja nemam vubec zadne.
Mně to nebolelo. Ani píchání samotné ani po vpichu. Jediné, co mě bolelo, tak to byl Pregnyl, ale to je jen okamžik. A teď ke konci Agolutin, ale to myslím, že hlavně proto, že už jsem si to nemazala (věděla jsem, že to nevyšlo a tak jsem na to kašlala), a mám tam hrče a bolí mně celý zadek, ale za to si můžu sama ![]()
Když to teď nevyjde, tak si dáte oddech a pak to zkusíte znova. Ale 80% je strááášlivááánsky moc
, takže nad tou možnosti nemusíš vůbec přemýšlet. Jak tě to vlastně napadlo, že by to nevyšlo??? My jsme měli pravděpodobnost podle Dr. 30%. Takže v klidu ![]()
Ahojky!No tak uz to zacina,planovany odber jsem mela tento tyden,dnes jsem byla na ultrazvuku a na jedne strane mam 1 a na druhe 3 folikuli,a k tomu jsou jeste male,takze v patek musim znova na UZ.doktorka mi jeste rekla ze je divne ze hlen v deloze je jeste stazeny.Partner z toho nebyl nejak nadseny,naplanoval is volno na tento tyden(ziju ve Svycarsku)a ja mu dnes rekla ze to bude pravdepodobne pres vykend.Muj doktor mi rekl,ze mi tam daj jenom 1 mimi,ale jak se vsude docitam zavadeji tam 2,moje mama mi rika,ze si tam mam dat 2,al co kdyz se chyznou obe?Dvojcata by mi byla zase hodne a pristavovat nechceme.Jo a kvuli te nejistote,ja jsem 2× potratila pred 8 lety a po kazde mezi4 a 5 tydnem,myslim si ze to bylo z tech nervu co jsem mela.
Ahojte holky,
jestli jsem to správně pochopila máte před sebou obě 1.IVF? Moc vám přeju, aby vám to vyšlo! My s manžou jsme už podstoupili dvě IVF a jeden KET. Vzpomínám, jak jsme byla přesvědčená, že nám hned to první vyjde. U nás je problém v manželovi a já jsem prý úplně zdravá. Vždy jsme měli krásná embria a zaváděli mi dvě, při 2.IVF jsme měli šanci více než 50%, ale bohužel nám to nevyšlo! Snad to 3.IVF budu to šťastnější!
Nechci vás tímto nějak rozhodit nebo znejistit, jen vám ze srdce popřát, aby vám to vyšlo!!!
Kati z deníčku Zebřiček - když bude chtít, přijďte mezi nás