Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petunye Dulezite je mit hladinu hormonu v poradku a tento lek jen dorovnava jejich hladinu, pokud jich telo netvori dostatek. Ja jsem po celkovem odstraneni stitne zlazy zavisla jen na tomto leku… a otehotnela jsem (miminku uz je skoro pul roku). Myslim, ze na uspech IVF ma vic vliv psychicka pohoda, euthyrox za neuspech urcite nemuze. Preju hodne stesti, at se to co nejdeive podari!
Jak píše damasusan, když nebudeš mít hladinu hormonů TSH v pořádku, tak neotěhotníš nebo můžou vzniknout u zárodku komplikace. Ale jestli skutečně otěhotníš, to ti nikdo nezaručí - štítná žláza není rozhodně jediný faktor pro zdárné otěhotnění. Dříve jsi mohla mít štítnou žlázu v pořádku nebo jen s mírnou dysfunkcí, teď už to může být horší.
Já jsem sice otěhotněla přirozeně třikrát, ale s Euthyroxem. Jednou jsem potratila a prý za to štítná žláza nemohla - brala jsem léky poctivě a hladina hormonů byla v normálu.
Držím palce, aby IVF vyšlo a Euthyrox ber poctivě dál ![]()
Ahoj, já taky beru Euthyxrox a IVF vyšlo. Záleží opravdu na tom, jestli máš hladiny srovnané. Takže jestli ti endokrinoložka kontroluje hladiny a jsou při brání prášků OK, určitě bych je brala dále. Přeju ať se co nejdřív zadaří.
Beru Letrox 100 a IVF vyšlo. Euthyrox ti dorovnává hladinu hormonů a bez něj by to právě nešlo, i na embryo má vliv štítná žláza. Takže určitě brát a vyjde to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, je zde nektera, co podstoupila ivf a uspesne a brala pri tom Euthyrox? mudr tvrdi, jak je hladina TSH u ivf dulezita a kdyz jsem euthyrox nebrala a nehlidali mi nic tak mi ivf vyslo, a ted, kdyz beru euthyrox a hlidaj mi to tak nevyslo
Takze jsem na pochybach.Tak vyslo to nekomu i pri brani techto leku?