Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, zvu do této diskuze všechny snažilky po neúspěšných IUI a IVF, které čeká první KET (ty, které mají už několikátý KET jsou samosebou také vítány).
Těším se na vaše výsledky, doufám, že se nás tady sejde hoodně těhulí co nejdřív ![]()
A dejte vědět, kolik embryjek zavádíte, jaké kvality, zda přežily rozmražení v pohodě a co jste braly před KET… no a to nejdůlěžitější, samozřejmě ten výsledek
![]()
@exPražačka Ahoj, já jdu na první KET teď v květnu. Zatím čekám na MS a pak jdem do toho
Váhám, jestli dám 1 nebo 2 embrya, uvidíme jak na tom budou po rozmražení ![]()
Ahoj holky, jsem koncem dubna po neus.1 ivf a jdu se domluvit na KET. Tak doufam, ze koncem kvetna probehne. ![]()
Ahoj holky, tak super!! že v tom nejsem sama - teda ne jako „v tom“, to teprv budem že? ![]()
@22karkulkaaa ja vkládám dvě jen proto, že mi řekli, že jsou zamraženy po 2, tak nechci jedno vyhodit do koše.
@JannkaT ja jsem presne taky duben neuspesne IVF tak jsem sla hned 11 dc tento mesic jim rict ze chci ket a svolili. zalezi jaka je sliznice, zda ovulujes apod… ale tento mesic uz ti to asi neudelaj, to je pozde neco resit, ale v cervnu uz asi hej ![]()
@exPražačka ja jdu zitra a budu 13 den cyklu, tak jsem zvedava jaka bude sliznice. @22karkulkaaa take mame po dvou, tak pokud vydrzi obe
Holky omylem jsem to uz poslala. Ja bych take nedokazala jedno nevyuzit. Kam chodite do Car?:Ja do C. Budejovic. Mame zmrazeny ctyri a kul. treti den. A co vy?
My máme právě mražený taky po dvou… ![]()
@JannkaT Kam chodíš, do Artu, nebo do Pronatalu? ![]()
@22karkulkaaa a spokojena s centrem? My chteli PK a nedoporucili, tak jsme z toho byli tak zmateni. Vim, ze to neni zaruka ale furt to sanci zvysuje. Pokud se nam nezadari KETy pujdeme do jineho. Doufam, ze se poved a budem mit vsichni za chvilku pozitivni test.
@JannkaT Spokojená jsem, jsou tam hodný, a mají super přístup…
My měli PK 5 dní. Máme 6 zamražených embryí, snad se nějaký chytí ![]()
Holky ja jsem v praze v pronatalu. Musim rict ze je to tam nadherny. V lese. Budova z 1 republiky. Fakt kouzelny misto. Ale tim to hasne.
Jedinej uzasnej lekar je vedouci docent mardesic. Jinak to tam jede jak na pase v tovarne. Dokonce se mi zda ze nekdy ordinuju lip jak ti doktori tam! Zda se mi ze zdaleka nedelaji pro zoufalky vse co se da. Jen vytriskat prachy. To by jim slo dobre.
Take premyslim ze pujdu jinam pokud ket nedopadne. O tom ze mi nedali pred ket ani utros ani nechci psat. Naordinovala jsem si ho sama a basta. No a naplanovano je na 20dc a dokonce az 7dni po pichnuti pregnylu coz se mi zda dlouho.
Jo a mela jsem 3hatchujick blastocysty. Jedna zavedena a nic. Ted mi zavedou ty dve zbyle.
@exPražačka Jé, v Praze v Pronatalu jsem byla na OPU a na ET, jinak vše ostatní mě dělali v ČB… Tam je to fakt krásný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.