Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V dubnu jsem byla na IVF, došlo pouze k OPU, a z důvudu OHSS byl ET odložený na další cyklus, embrya zamražené a teď zjištěný anovulační cyklus, takže KET znova odložen ![]()
@Lulu85 Určitě se můžeš přidat, pošlu Ti pozvánku do skupiny ![]()
@Flipanek ZALOZILY jsme skupinu, dej se k nam - jen ti karkuke bude muset rict jak a kam ![]()
@Flipanek píše:
Ahoj, mohu se také přidat, jsem teď po druhém KETu
@Lulu85 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V dubnu jsem byla na IVF, došlo pouze k OPU, a z důvudu OHSS byl ET odložený na další cyklus, embrya zamražené a teď zjištěný anovulační cyklus, takže KET znova odložen
Ahojky děvčátka…mohu se přidat též do Vaší skupinky??? Čeká mě v úterý 1.KET po dvouch neúspěšných IVF… Docela mám strach, co vše na mě bude číhat ![]()
@Raddy.S ahoj. Presly jsme do soukrome skupiny. Zitra te tam holky vezmou. A proc ti nedelali ket hned po prvnim ivf? Nemela jsi vajicka?
@exPražačka ahojky…po 1.IVF se nepodařilo nic zamrazit…tentoktrát jo a hnedka 5 sněhuláčků…tak snad to vyjde…
@Raddy.S píše:
@exPražačka ahojky…po 1.IVF se nepodařilo nic zamrazit…tentoktrát jo a hnedka 5 sněhuláčků…tak snad to vyjde…
to doufám…
a moc ti to přeju. neuvěřitelný kolik nás snažilek tady je… a jak snášíš OPU?
@exPražačka moc děkuju
snáším ho docela dobře…to první bylo docela brnkačka, tam jsem měla jen 10folikulků, ale to druhé bylo už trošku víc 32folikulků…což moje břicho dost dávalo najevo…brala jsem i Dostinex, aby se mi nerozjel hyperstimulační syndrom…i možná proto se to nepovedlo nevím… ![]()
@Raddy.S kdyžtak si ve vyhledavaci najdi tuto skupinu a zažádej o vstup
jsme tam
Podstupujeme první KET v r. 2015…
@Raddy.S promin tady je to: https://www.emimino.cz/…ni-ket-2015/
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.