Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@chipsa čau vítej, my se známe z jedné diskuze. no jasně že můžeš - vždyt už jsi tady ![]()
jak to vůbec funguje? povolil ti někdo vstup nebo je to volný? ![]()
@chipsa ahá já už vím, my jsme se totiž přesunuli do skupiny - soukromé a kecáme tam. tak jestli chceš přijd. odkaz najdeš o stránku dřív tady někde. ![]()
Hmm.. Tak mě do skupiny nikdo nepřidal, asi už je žadatelek hodně a kecárna přecpaná ![]()
@chipsa i kdepak…až se k tomu dostane tak tě ráda přijme…asi ještě nebyla u pc…jinak je vítaná každá ![]()
Ahoj holky, tak jak jste dopadli? Muzu se k vam taky pridat? Ja jsem v kvetnu mela velky hyperstimulak a teprve ted jsem konecne 10ty den po KET. V patek mam jit na hcg a uz to nemuzu vydrzet. Docela dost me boli bricho ![]()
Ahoj,
mám prosbu v únoru jsme byli na 1.IVF bohužel to nedopadlo, dobře nyní se chystám na první KET (bohužel zamraženo pouze jedno embryo), tak mám strach a vůbec nevím jak první KET funguje, kdy se jde na první ultrazvuk a kdy vkládají případně embryjko, a celkově mám strach že embryo rozmražení nepřežije.
díky moc za odpovědi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.