Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky prosím Vás holky kolik jste platili u IVF za PGS? Dnes nám to se doporučil a zapomeneš jsem se zeptat na kolik to vůbec vyjde..Dekuji
ahoj, záleží na tom co máš za pojištovnu, některé PGS neplatí. Mě IVF s PGS vyšlo na cca 25 tis, ale holku co si PGS platila sama vyšlo IVF skoro na 100tis. Záleží i na CARu do kterého chodíš, co si za to učtuje
Mě by to stálo cca 60tisíc jako samoplátce v Repromedě Brno. Zaplatila mi to VZP, protože jsme měli u prvního těhotenství genetickou vadu. Hodně záleží na počtu vyšetřovaných embryí. Ale nejlépe se informovat přímo ve vybraném CARu a na pojišťovně své i partnera. VZP měla před třemi roky podmínku, aby u ní byli oba partneři. Jak je to teď netuším.
Záleží na CAR, kam chodíš a na tvé pojišťovně. Každý CAR to má jinak.
Mám teď VZP a v Heliosu v Brně jsem doplácela 14.500Kč.
V Gennetu v Praze nám to nabízeli třeba zdarma.
Takže na tvou otázku bohužel není jednoznačná odpověď. ![]()
Děkuji za odpovědi. v pátek se poptam.mame s manželem oba VZP a chodíme do caru FN Olomouc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky prosím Vás holky kolik jste platili u IVF za PGS? Dnes nám to se doporučil a zapomeneš jsem se zeptat na kolik to vůbec vyjde..Dekuji