Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky prosím Vás holky kolik jste platili u IVF za PGS? Dnes nám to se doporučil a zapomeneš jsem se zeptat na kolik to vůbec vyjde..Dekuji
ahoj, záleží na tom co máš za pojištovnu, některé PGS neplatí. Mě IVF s PGS vyšlo na cca 25 tis, ale holku co si PGS platila sama vyšlo IVF skoro na 100tis. Záleží i na CARu do kterého chodíš, co si za to učtuje
Mě by to stálo cca 60tisíc jako samoplátce v Repromedě Brno. Zaplatila mi to VZP, protože jsme měli u prvního těhotenství genetickou vadu. Hodně záleží na počtu vyšetřovaných embryí. Ale nejlépe se informovat přímo ve vybraném CARu a na pojišťovně své i partnera. VZP měla před třemi roky podmínku, aby u ní byli oba partneři. Jak je to teď netuším.
Záleží na CAR, kam chodíš a na tvé pojišťovně. Každý CAR to má jinak.
Mám teď VZP a v Heliosu v Brně jsem doplácela 14.500Kč.
V Gennetu v Praze nám to nabízeli třeba zdarma.
Takže na tvou otázku bohužel není jednoznačná odpověď. ![]()
Děkuji za odpovědi. v pátek se poptam.mame s manželem oba VZP a chodíme do caru FN Olomouc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojky prosím Vás holky kolik jste platili u IVF za PGS? Dnes nám to se doporučil a zapomeneš jsem se zeptat na kolik to vůbec vyjde..Dekuji