Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gynekoložka řekla, že máme jít na dva spg do Apolináře VFN Sexuologický ustav i bez žádanky, dala mi nějaký papír o nich a dle něho to mají mít zadarmo. Tak teď nevím.
Byli jsem tam na testech std a relativně to ušlo, jen jsme museli oba na WC těsně vedle sebe.
Nebýt partneři tak nevím nevím.
Doktorka chce nejdříve testy jeho dva a dva a pak mě někam pošle, ale když jsem tady četla, že to musí udělat jen za plentnou??!! tak fakt nevím. Při testech std na ve VFN SU jsem nic takového neviděla a pacienti chodily na WC nebo do ordinace.
Ta místnost je na gynekologii nebo dole v se. ustavu?? Doufám, jinak ho tam nedostanu ![]()
@Terka.kejk Za plentou U Apolinaře? Chlapci mají zvlášť místnost a tam je ještě jedna místnost, plenta možná byla dříve, ale teď ne.
@Radkkaa píše:
@Terka.kejk Za plentou U Apolinaře? Chlapci mají zvlášť místnost a tam je ještě jedna místnost, plenta možná byla dříve, ale teď ne.
Někdo to tu psal. jj byla jsem ho objednat a uklízečka ji měla otevřenou. Nic moc, ale jde to na státní. Personál se mi tam zdál milý, hlavně ten šedivý pan doktor a paní doktorka tam u výtahu, jen aby tam došel no. ![]()
Ahojky chci se zeptat na kolik Vás vyšlo IVF u Apolináře a jak to probíhá.?