IVF Brno - zkušenosti

Anonymní
22.3.25 16:46

Ivf Brno minimalka

Ahoj holky, rozhodli jsme se s manželem opět naskočit do kolotoče ivf. Máme za sebou již 3 pokusy na pojišťovnu. Jeden v unice brno, a 2 v ivf clinic olomouc. Až při třetím cyklu loni v červnu bylo získáno vajíčko. Z toho vzniklo i embryo, otěhotněla jsem, ale v 9. týdnu potratila. Dali jsme si pauzu, mysleli si, že třeba otehotnim přirozeně. No nic, jdeme do toho znovu. Plná stimulace u mě nepřináší výsledky, mám amh 0,24. Dojíždění do Olomouce bylo opravdu náročné, takže bychom rádi něco v Brně. Ale obávám se, že s moji historii stimulace a amh už se se mnou o uvf s vlastními vajíčky nebudou chtít ani bavit. Máte prosím některá zkušenost nebo radu. Vyzkoušela jsem opravdu už vše, v tomto mám svědomí čisté. Poslední pokus na pojišťovnu si tedy necháváme na ta darovaná, ale já se s tím pořád nedokážu nějak ztotožnit. Je mi 34, snažíme se přes 3 roky. Moc diky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.3.25 17:17

Ještě můžeš vyzkoušet Helios s jejich protokolem: prý může mít lepší výsledky než klasická stimulace. Já jsem byla spokojená v Reprofitu, ale je fakt, že jsem dostala koňské dávky Bemfoly a zareagovala jsem na ně naštěstí dobře. Plánovala jsem si, že kdybych vyplýtvala pokusy na pojišťovnu, tak půjdu na minimálku nebo do nativu do Reprogenesis: mají dobré recenze a jsou levnější než třeba v tom Reprofitu. Ale mě to vyšlo s klasickou stimulací, tak osobní zkušenost nemám.

Jinak je tu obsáhlá diskuse Nízké AMH: co se zkusit zeptat tam?

• Citovat
  • Upravit
20897
22.3.25 17:46
@Anonymní píše: Více

Přímo na obilním trhu v porodnici.

A jinak pořád řešíte pokusy na pojišťovnu… To jako fakt pak nedáte pár desítek i třeba 100tis. za to mít vlastní dítě? Dyt peníze jsou absolutní nic v porovnání s tímto. I kdybych se měl zadlužit, tak to zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
22.3.25 18:41

A kolik pokusu pojišťovna proplácí? Já myslela, že do 40ti let to prostě proplácí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.3.25 18:47
@Sandra277 píše: Více

3 pokusy, 4 s nějakou podminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.4.25 15:49
@Cenarius píše: Více

4 kompletne a záleží na pojišťovně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.4.25 16:02
@Cenarius píše: Více

Neříkám, že s tvrzením nesouhlasím ale ne každý má možnosti dát jen tak 100 za IVF :-/ I s půjčkou.. náhodou to neklapne, zůstanou oči pro pláč a navíc dluh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.4.25 08:31

Přeji všem hodně štěstí, také mě to čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.6.25 09:30

Ahoj, my jsme teď na Unice v Brně. Mám pocit, že nám opravdu naslouchají, nic nám nebylo vnucováno, všechno jsme si mohli v klidu promyslet. Máme doktora Tomáše Koukala a jsme moc spokojení. Komunikace s klinikou výborná, rychlá domluva, všechno přehledně vysvětlené. Držím palce všem, kdo tím zrovna procházíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.25 20:48

Byla jsem na tom podobně jako ty. V prvním Caru, kde jsme byli ve 35 letech jsem zčistajasna zjistila, že mám amh 0,59! Byla jsem z toho opravdu vykulená, vůbec jsem to nečekala a bylo mi jasné, že to není moc dobrá zpráva. Za pár měsíců jsem si našla jednu skvělou lékařku a šla jsem za ní do Caru, kde pracovala. Znovu mi vyšetřili amh a bylo šokující jak neuvěřitelně rychle kleslo, již mi skočilo 36 let a amh bylo 0,28!
První ivf na pojišťovnu jsme zkusili s touto nízkou hodnotou. Měla jsem nastavené vysoké dávky stimulace a uzrály 2 folikuly, na každém vaječníku jeden. Jenomže po opu se ukázalo, že ani v jednom folikulu nebylo vajíčko. Takže jsem z toho byla strašně zkleslá a smutná, všechno to bylo k ničemu, všechno zbytečné.
Nebyla jiná možnost než jít do DV, pokud jsem chtěla mimčo a tak jsem se rozhodla hned druhé ivf na pojišťovnu zkusit s DV. Celý proces byl rychlý a dopadl moc dobře. Hned po prvním transferu jsem otěhotněla a letos se mi narodil krásný chlapeček :andel:
Jednalo se o Reprofit v Brně, takže pokud chceš Brno, mohu vřele doporučit ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex