Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Co zkusit laparoskopii s drillingem vaječníků? Já na tom byla v listopadu a není to nic hrozného. Máme teď aspoň větší šanci, že otěhotním.
Příspěvek upraven 01.01.19 v 22:08
tak je divný, že ani vás nepozvali na konzultaci a nevysvětlili co a jak a hlavně se s vámi nedomluvili. Co kdybyste v tom nechtěli pokračovat nebo si chtěli dát pauzu.
@mamina2017 mne se jen zeptali, zda chci pokračovat a to bylo vše, ale abychom se domluvili na konzultaci, co může být příčinou, že to nejde, to ne..
@Anonymka.D. No dozvěděla jsem se o tom až na internetu, co to je. Nikdo mi to ne nabídl.
Doporucuji urcite soukrome cary. Dostanes se k lekarum na konzultace, maji na tebe cas, vse vysvetli, objednaci lhuta taky neni tak dlouha a hlavne platis az kdyz pujdes do IVF, za konzultace neplatis a kdybys pocala bez jejich pomoci, tak nic nezaplatis. Zaplatis si az za leky a za nadstandardnosti, jako je prodlouzena kultivace, ICSI apod. Ja jsem si celkem vybrala hodne veci a platila jsem celkem 26 000kc.
Být vámi utíkám jinam byla jsem v centru kde nikoho nezajímalo nic vyčerpala jsem tam 3 pokusy zbytečně a to jsem ještě po transferech několikrát otěhotněla přirozeně a nikoho nezajímalo proč potracim a proč se transfery nedaří jen mi sazeli jedno ivf za druhým a přestoupila jsem teď do jiného centra konkrétně do reprofitu v Brně ihned mi bylo sděleno že nebudou dělat zbytečně transfery dokud nezjistí proč potracim a proč se embrya neudrží
hurá sláva někdo řeší jen je mi líto těch vyplacanych pokusu peněz a o psychice ani nemluvím pokud to tam s vámi nikdo neřeší šla bych pryč
Také uvažuji o změně centra. Vyčerpala jsem 3 pokusy a nevím, které centrum zvolit. 😞
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.