Clostylbegit - od kdy?

Anonymní
23.12.18 18:25

Clostylbegit- od kdy

Ahoj holky, potřebuji se nutně na něco zeptat. Mám tento měsíc brát clostylbegit od 3. dne cyklu. S tím, že pátek a sobotu jsem začala jen drobouce špinit a krvácet jsem začala až dnes kolem 15. hod dopoledne (i když se to ještě pořád nerozjelo na plný pecky). Mám i tak počítat jako 1. den cyklu dnešek nebo až zítřek? Děkuji, anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
23.12.18 18:26

ano, až krvácení, špinění se nepočítá, dneska je to první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 18:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji se nutně na něco zeptat. Mám tento měsíc brát clostylbegit od 3. dne cyklu. S tím, že pátek a sobotu jsem začala jen drobouce špinit a krvácet jsem začala až dnes kolem 15. hod dopoledne (i když se to ještě pořád nerozjelo na plný pecky). Mám i tak počítat jako 1. den cyklu dnešek nebo až zítřek? Děkuji, anonym

oprava, 15. den odpoledne :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 18:36
@terinka4444 píše:
ano, až krvácení, špinění se nepočítá, dneska je to první den.

Ano, to vím, že se špinění nepočítá, ale jde mi o to, jestli se počítá 1. den cyklu krvácení až od 15. hodiny odpoledne nebo až ten další den?

• Citovat
  • Upravit
21311
23.12.18 18:37

Brala bych ten den, kdy se rozjelo krvácení. I když to bylo odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
23.12.18 18:44

Doktor od doktora :lol: Ale u nás se brávala jako mezník 18. hodina, počítala bych dnešek jako 1.DC. A vzhledem k tomu, že i dávkování je doktor od doktora (2.-7.DC, 3.-8.dC, 5.-9.DC, já měla i 1.-5.DC), tak bych si s tím hlavu nedělala a první prášek vzala pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 18:46
@ugluk píše:
Doktor od doktora :lol: Ale u nás se brávala jako mezník 18. hodina, počítala bych dnešek jako 1.DC. A vzhledem k tomu, že i dávkování je doktor od doktora (2.-7.DC, 3.-8.dC, 5.-9.DC, já měla i 1.-5.DC), tak bych si s tím hlavu nedělala a první prášek vzala pozítří.

Zní to rozumně :-) udělám to tak. Moc děkuji za radu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.