Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ano, až krvácení, špinění se nepočítá, dneska je to první den.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji se nutně na něco zeptat. Mám tento měsíc brát clostylbegit od 3. dne cyklu. S tím, že pátek a sobotu jsem začala jen drobouce špinit a krvácet jsem začala až dnes kolem 15. hod dopoledne (i když se to ještě pořád nerozjelo na plný pecky). Mám i tak počítat jako 1. den cyklu dnešek nebo až zítřek? Děkuji, anonym
oprava, 15. den odpoledne ![]()
@terinka4444 píše:
ano, až krvácení, špinění se nepočítá, dneska je to první den.
Ano, to vím, že se špinění nepočítá, ale jde mi o to, jestli se počítá 1. den cyklu krvácení až od 15. hodiny odpoledne nebo až ten další den?
Brala bych ten den, kdy se rozjelo krvácení. I když to bylo odpoledne
Doktor od doktora
Ale u nás se brávala jako mezník 18. hodina, počítala bych dnešek jako 1.DC. A vzhledem k tomu, že i dávkování je doktor od doktora (2.-7.DC, 3.-8.dC, 5.-9.DC, já měla i 1.-5.DC), tak bych si s tím hlavu nedělala a první prášek vzala pozítří.
@ugluk píše:
Doktor od doktoraAle u nás se brávala jako mezník 18. hodina, počítala bych dnešek jako 1.DC. A vzhledem k tomu, že i dávkování je doktor od doktora (2.-7.DC, 3.-8.dC, 5.-9.DC, já měla i 1.-5.DC), tak bych si s tím hlavu nedělala a první prášek vzala pozítří.
Zní to rozumně
udělám to tak. Moc děkuji za radu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, potřebuji se nutně na něco zeptat. Mám tento měsíc brát clostylbegit od 3. dne cyklu. S tím, že pátek a sobotu jsem začala jen drobouce špinit a krvácet jsem začala až dnes kolem 15. hod dopoledne (i když se to ještě pořád nerozjelo na plný pecky). Mám i tak počítat jako 1. den cyklu dnešek nebo až zítřek? Děkuji, anonym